İyi skorla dönmek istiyoruz

İyi skorla dönmek istiyoruz

Anadolu Selçukspor teknik direktörü haftasonu oynayacakları Anadolu Üsküdarspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Alper Avcı, "Alınan galibiyetten ötürü bir kez daha futbolcularımı ve antrenör arkadaşlarımı kutluyorum. Geriye dönüp baktığımız zaman kaybedilen haftaların ardından bu galibiyet çok önemliydi. Bunu sağladığımız için mutluyuz. Bu futbolcu topluluğunun bundan daha iyisini yapabilecek bir güce sahip olduğunu biliyoruz. Bunun için daha fazla çalışacağız ve hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Evet ligde puan farkı belki biraz açılmış olabilir ancak biz oynayacağımız maçları kazanarak kendi işimizi yapacağız. Sonrasında nerede olacağımız hep birlikte göreceğiz. İmkansız olan hiçbir şey yok. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

SAHADA ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR

Hafta sonunda deplasmanda Anadolu Üsküdarspor ile karşılaşacaklarını ve hazırlıklarına başladıklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı, “ Bu maçtan iyi bir skorla dönmek arzusundayız. Oyuncularımız sahada ellerinden geleni yapıyorlar. Oyun olarak her hafta biraz daha üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz. Son haftalar yaklaştıkça tüm takımlar bir amaç için sahaya çıkıyor. Bizimde bir amacımız var bunu gerçekleştirebilme adına deplasmandan puanla dönmek istiyoruz. Tedavisi devam eden Ragıp çalışmalarımıza katılamıyor” sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.