İyi başladı kötü bitirdi

İyi başladı kötü bitirdi

Sezon başında Anadolu Selçukspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Cenk Özcan sezona iyi başlangıç yapmasına rağmen son beş maçta beş yenilgi alarak Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörlüğüne veda etti.

Sezon başında Anadolu Selçukspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Cenk Özcan sezona iyi başlangıç yapmasına rağmen son beş maçta beş yenilgi alarak Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörlüğüne veda etti. Anadolu’nun yeni teknik direktörü ise yardımcı antrenör Alper Avcı oldu    

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  sezon başında yaptığı yönetim değişikliğinin ardından takımın başına da Cenk Özcan’ı getirmişti.  43 yaşındaki teknik adam yıllarca Galatasaray altyapısında antrenör olarak görev yapan Özcan daha sonra İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa, Karabükspor, Gençlerbirliği gibi takımlarda yardımcı antrenörlük görevleri üstlendi. Başarılı bir kariyere sahip olan Cenk Özcan  Anadolu Selçukspor ile 22 maça çıktı. Özcan bu maçlarda 8 galibiyet 2 beraberlik  12 yenilgi aldı.

İLKYARIYI 7. SIRADA TAMAMLADI

Anadolu Selçukspor sezonun ilk yarısında başarılı bir sezon geçiriyor ve Play-Off hedefi ile mücadele ediyordu. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıda 17 maça çıktı. Bu maçlarda 8 galibiyet 2 beraberlik alan Anadolu Selçukspor 7 maçtan ise yenilgi ile ayrıldı. Bu maçlarda 26 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısını 7. Sırada tamamlayarak ikinci yarıya Play-Off umudu ile başlamıştı. Anadolu Selçukspor ikinci yarıda oynadığı 5 maçı da kaybederek büyük bir düşüş yaşadı. İlk yarıyı 7. Sırada tamamlayan ve Play-Off hayali kuran Anadolu Selçukspor biranda kendini 12. sırada ve ateş hattı tehlikesini hissederken buldu.

ÖZCAN GİTTİ YARDIMCISI GELDİ

Alınan kötü sonuçların ardından Cenk Özcan ile yollar ayrıldı. Kulüp Başkanı Erkan Genç Cenk Özcan’ın Konyaspor izleme ekibine dahil olduğunu ve  takımı yardımcı antrenör Alper Avcı’ya emanet ettiklerini açıkladı.

MUSTAFA ALPER AVCI KİMDİR

Anadolu Selçukspor’un yardımcı antrenörüyken takımın başına getirilen Mustafa Alper Avcı  1981 İzmir doğumlu. Genç teknik adam  Altay, Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe’de Gençlik Geliştirme antrenörü olarak görev yaptı. Daha sonra  Yeni Malatyaspor, Kahramanmaraşspor, Bandırmaspor, Akhisar Belediyespor  ve Balıkesirspor da ise yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu. Avcı Medipol Başakşehir  ve Şanlıurfaspor takımlarında ise U21 kategorilerini çalıştırdı.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.