İstanbul kabusu

İstanbul kabusu

Atiker Konyaspor’un İstanbul deplasmanlarında 3 takıma karşı şansı tutmuyor. Evinde rakiplerine kök söktüren kartal iki sezon sonar kalesinde ilk kez beş gol birden gördü. Avreajı sıfırlanan Atiker Konyaspor bir basamak geriledi

Spor Toto Süper Lig'in 19.hafta maçında Beşiktaş'a 5-1 mağlup olarak ağır bir yenilgi alan Atiker Konyaspor, 2 sezon aradan sonra kalesinde 5 gol birden gördü. 3 takıma karşı şansı tutmayan Anadolu Kartalı 72 maç aranın ardından ilk kez kalesinde 5 gol birden gördü. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 2014-2015 sezonunda ligin 14.haftasında Gençlerbirliği'ne 5-0 yenilmişti.

72 MAÇ SONRA 5 GOL GÖRDÜ

Sezona 3 kulvarda başlayan ve tarihinde ilk kez katıldığı UEFA  Avrupa Ligi'nden elenen Atiker Konyaspor, sezonun en ağır yenilgisini Beşiktaş'a karşı aldı. Vodafone Arena Stadyumu'nda Beşiktaş'a 5-1 yenilen temsilcimiz Atiker Konyaspor 2 sezonun ardından kalesinde ilk kez 5 gol birden gördü. Savunmada bariz hatalar yapan yeşil-beyazlı temsilcimiz 72 maç aranın ardından kalesinde 5 gol birden gördü. Yeşil-beyazlılar en son 2014-2015 sezonunda Gençlerbirliği'ne karşı 5-0'lık ağır bir yenilgi almıştı.

SADECE 1 PUAN KOPARABİLDİ

Atiker Konyaspor'un 3 büyüklere karşı şansı tutmuyor. Bu sezon Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı iyi bir performans sergilemeyen Atiker Konyaspor, sadece 1 puan koparabildi. Beşiktaş ile evinde 2-2 berabere kalan Atiker Konyaspor, deplasmanda 5-1 mağlup olurken evinde ağırladığı Fenerbahçe ile Galatasaray'a ise 1-0 mağlup oldu.

AVERAJ SIFIRLANDI

Atiker Konyaspor Beşiktaş deplasmanında aldığı 5-1’lik ağır yenilgi sonrası lig sıralamasında bir basamak geriledi. Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı öncesinde 19.haftaya artı 4 averaj ve 27 puanla 6. basamakta girdi.  Bursaspor’un yenilmesi ve Osmanlıspor’un berabere kalması ile birlikte Konyaspor’un rakipleri ile arasındaki puan farkını açma şansını yakaladığı haftada Kartal tam tersi bir durum yaşadı. Beşiktaş’tan beş gol birden yiyen Atiker Konyaspor  rakibine attığı gol ile ise  eksi 1 averaja düşmekten kurtuldu. Yeşil-beyazlı ekibin averjı yediği 5 gol sonrası sıfırlandı ve bu nedenle Osmanlspor’un bir basamak gerisine düştü. Atiker Konyaspor bu maçta bir gol atamamış olsaydı  27 puanlı Bursaspor’un da  gerisine düşmüş olacaktı          

KALESİNDE 56 GOL GÖRDÜ

Pazartesi günü Vodafone Arena Stadyumu'nda konuk olduğu Beşiktaş'a 5-1 mağlup olarak ağır bir yenilgi alan Atiker Konyaspor, ekonomik anlamda güçlü olan  İstanbul takımlarına karşı ağır yenilgiler almaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ekonomik anlamda güçlü olan İstanbul takımlarına karşı çıktığı son 10 maçta kalesinde 56 gol gördü.

GALATASARAY'DAN 20 GOL YEDİ

Ekonomik anlamda güçlü olan takımlara karşı şansı tutmayan Atiker Konyaspor, kalesinde en çok golü Galatasaray'a karşı çıktığı son 10 maçta gördü. Yeşil-beyazlı temsilcimiz; Galatasaray'a karşı çıktığı son 10 maçta 20 gol gördü. Anadolu Kartalı; Beşiktaş'a karşı çıktığı son 10 maçta 19 gol görürken Fenerbahçe'ye karşı çıktığı son 10 maçta ise kalesinde 17 gol gördü.

KONYASPOR BUGÜN ÇALIŞACAK

Beşiktaş’a 5-1 mağlup olan Atiker Konyaspor, dünü izinli olarak değerlendirdi. Atiker Konyaspor, ZTK son 16 turunda 5 Şubat Pazar günü sahasında oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıkları bugün saat 16:00'da Kayacık Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla başlayacak.

Atiker Konyaspor'un Beşiktaş'a karşı oynadığı

son 10 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

Beşiktaş 5-1 A.Konyaspor

A.Konyaspor 2-2 Beşiktaş

A.Konyaspor 2-1 Beşiktaş

A.Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş 1-2 A.Konyaspor

Beşiktaş 4-0 A.Konyaspor

A.Konyaspor 0-1 Beşiktaş

A.Konyaspor 1-2 Beşiktaş

A.Konyaspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş 3-1 A.Konyaspor

 

Atiker Konyaspor'un Galatasaray'a karşı oynadığı

son 10 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

A.Konyaspor 0-1 Galatasaray

Galatasaray 0-0 A.Konyaspor

A.Konyaspor 1-4 Galatasaray

Galatasaray 1-0 A.Konyaspor

Galatasaray 4-1 A.Konyaspor

A.Konyaspor 0-5 Galatasaray

A.Konyaspor 0-0 Galatasaray

Galatasaray 2-1 A.Konyaspor

Galatasaray 2-0 A.Konyaspor

A.Konyaspor 0-1 Galatasaray

 

Atiker Konyaspor'un Fenerbahçe'ye karşı oynadığı

son 10 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

A.Konyaspor 0-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 2-0 A.Konyaspor

A.Konyaspor 0-3 Fenerbahçe

A.Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 1-0 A.Konyaspor

A.Konyaspor 1-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 2-1 A.Konyaspor

Fenerbahçe 2-1 A.Konyaspor

A.Konyaspor 3-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe 2-0 A.Konyaspor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.