İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Başkan Uysal’ı Ziyaret Etti

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Başkan Uysal’ı Ziyaret Etti

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü teknik ekibi ve oyuncuları Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret etti.İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün Spor Toto Süper Liğ’de ki 4-0’lık Galatasaray galibiyetinin...

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü teknik ekibi ve oyuncuları Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün Spor Toto Süper Liğ’de ki 4-0’lık Galatasaray galibiyetinin akabinde gerçekleştirdiği ziyarette, Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ Galatasaray maçının topunu Başkan Uysal’a hediye etti. Ziyarete teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcular ve teknik ekip katıldı. Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ziyarette Uysal, kulüp oyuncu ve teknik ekibi ile bir süre sohbet etti. Uysal, "Başakşehir hem ilçemizin hem de futbol kulübümüzün adı, dolayısıyla kaderlerimiz bir. Futbol kulübümüze sahip çıkmak zorundayız. Başakşehir Futbol Kulübümüzün başarıları bizi çok sevindirdi." dedi.

Uysal’a teşekkür eden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da "4-0’lık Galatasaray galibiyeti gibi anlamlı bir maçın akabinde sizleri ziyaret ediyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kulübümüze manevi desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. Takımımızda aile, ekip olma duygusunu yaşıyoruz. Sizlerde bu ailenin bir üyesisiniz. Manevi desteğinizi her zaman hissediyoruz." diye konuştu. Teknik direktör Abdullah Avcı ise her maçın takımı için önemli olduğunu vurgulayarak, "Önümüzde çok önemli bir Gençlerbirliği maçımız var. Seyircimiz aldığımız sonuçlarla daha da büyüyecek ve aile ortamı olacağız. Sabırla ve uzun vadede, adım adım büyüyen bir takım olacağız." dedi.

Ziyaret sonrasında Gümüşdağ, Galatasaray maçının topunu Uysal’a hediye etti. Futbolcu ve teknik ekibin imzalarının yer aldığı hediye için teşekkür eden Uysal’a ayrıca kendi adının yer aldığı krampon, forma ve atkı da takdim edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.