‘İşsizliği çözemeyen istifa etsin’

‘İşsizliği çözemeyen istifa etsin’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Bozkulak düzenlediği basın toplantısı ile projelerini anlattı.

Hazırladıkları en büyük projenin işsizliğe çözüm getirecek olan “Büyük aile” projesi olduğunu ifade eden Mehmet Emin Bozkulak, “Projemizi çürütebilecek varsa çıksın karşımıza. İşsizliğe çözemeyen istifa etsin” dedi.  Mehmet Emin Bozkulak, projelerini şu şekilde anlattı: “Büyük aile projesi ile belediyemiz sınırlarında ikamet eden tüm vatandaşlarımızı kuracağımız şirkete dahil edeceğiz. Belediyenin de ortaklığıyla kurulan bu şirkete tüm sivil toplum kuruluşları ortak olacak. Kurduğumuz bu şirket bir ürünü toptan fiyatına alıp halka daha ucuz verecek. Örneğin, akaryakıt alınacaksa bu akaryakıtı toplu halde şirket alacak. Toplu alım gerçekleştirildiği için akaryakıtın fiyatında ciddi oranlarda indirim sağlanmış olacak. Halkımız da anlaşmalı petrollerden ucuz akaryakıtı vereceğimiz akaryakıt kartı sayesinde alabilecek. Bu sistemle elde edilen indirimin bir kısmı Nuh’un Gemisi adlı sosyal sorumluluk projesine aktarılacak. Burada biriken para fakir ve ihtiyaç sahiplerinin bu ihtiyaçlarını gidermesinde kullanılacak.”

Projenin bir çok alanda halka piyasa fiyatlarından çok daha aşağı çekilmiş fiyatlarla ürün alabilme imkanı sağladığını, bunun yanında yeni istihdam alanları oluşturduğunu ifade eden Bozbulak, “Bu proje hayata geçirilmesi halinde anlaşmalı şirketlere yaptırılan otopark, toplu taşıma, alışveriş, spor, eğitim ve eğlence merkezleri gibi işletmelere de ortak edilen vatandaş geleceğini garantileyen sürekli bir gelire de sahip olacak. Bunun yanında istihdama yönelik olarak mesleki eğitimler yapılacak. Eğitim sürecinden geçen vatandaşlar isterlerse yine bu şirkete ait iş yerlerinde çalışabilecek” diye konuştu.
RASİM ATALAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.