İsmail Kartal Aykut Kocaman etkisi yaşatıyor

İsmail Kartal Aykut Kocaman etkisi yaşatıyor

2020-2021 sezonunun ilk 11 haftasında 15 puan toplayan İttifak Holding Konyaspor'da, takımın gösterdiği performans yüzleri güldürüyor.

İsmail Kartal oyun sistemi ve disiplini ile ileride daha başarılı sonuçlar alacağının sinyalini verdi. Kartal ayrıca genç oyunculara süre vermesiyle de dikkat çekti

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon son haftalarda aldığı 6 puanla düşme hattından kurtulan İttifak Holding Konyaspor, bu sezon ise transfer ettiği yeni teknik direktör ile oyuncularla gösterdiği performansıyla göz dolduruyor.

Sezon başında teknik direktörlüğe getirilen İsmail Kartal ile yeşil-beyazlılar, 10 maçlık dönemde 4 galibiyet ve 3'er beraberlik ve mağlubiyet alarak 15 puan topladı.

İlk hafta maç oynamadan bay geçip ikinci hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Konyaspor, ardından sahasında Beşiktaş'ı 4-1 yenip daha sonra Yukatel Denizlispor ile 0-0, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ligin 6. haftasında ilk yenilgisini dış sahada Gaziantep Futbol Kulübü'ne karşı 1-0'lık skorla alan Konya ekibi, iç sahada Medipol Başakşehir'e 2-1 yenildi.

Konyaspor, deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-0, evinde Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek tekrar yükselişe geçti.

Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Konyaspor, bu hafta misafir ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a karşı aldığı 2-0'lık galibiyetle 15 puanla maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi.

İ.H. Holding Konyaspor’un başarılı teknik direktörü İsmail Kartal geride kalan 11 haftada eksik ve sakat oyunculara rağmen takımına 15 puan toplatmayı başardı. Tecrübeli teknik adam geride kalan 10 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 3 de yenilgi aldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımları yenen Konyaspor ligin en az gol yiyen ikinci takımı olarak da dikkat çekiyor. İsmail Kartal’ın öğrencileri Alanyaspor’un ardından 7 gol ile ligin en az gol yiyen ikinci takımı oldu.

Şu ana kadar 7 gol yiyen Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor (5) ve Galatasaray (7) ile ligde en az gol yiyen takımlar arasında yer alıyor.

Merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum