İş Dünyası Girişimci Adaylarıyla Buluştu

İş Dünyası Girişimci Adaylarıyla Buluştu

Dicle Üniversitesi (DÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda "1 Mart Girişimcilik Haftası" kapsamında panel düzenlendi.Genç Girişimciler Kulübü tarafından gerçekleştirilen panelde Diyarbakır’ın yere...

Dicle Üniversitesi (DÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda "1 Mart Girişimcilik Haftası" kapsamında panel düzenlendi.

Genç Girişimciler Kulübü tarafından gerçekleştirilen panelde Diyarbakır’ın yerel girişimcileri öğrencilerle buluştu. İşadamı Sefa Yıldız, Diyarbakır İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Reyhan Aktar ve İşadamı Hikmet Baran’ın konuşmacı olarak yer aldığı panelde, girişimciliğin ne olduğu anlatıldı.

Teorik bilginin yanı sıra pratik yaşamın insana kattıkları üzerinde de duran panelistler, bir girişimcide bulunması gereken özellikler üzerinde durdu. İşletmecilikte duygusallığın yerinin olmadığının altını çizen konuklar, sosyal ilişkilerin önemine de dikkat çektiler.

İş tecrübelerini ve başlarından geçen ilginç olayları da paylaşan panelistler, daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.