İphone’un Yeni Modelleri Uzakdoğu Ülkelerinde Satışa Çıktı

İphone’un Yeni Modelleri Uzakdoğu Ülkelerinde Satışa Çıktı

Yeni çıkardığı iki modelle akıllı telefon pazarındaki yerini korumaya çalışan iPhone’un 5S ve 5C kodlu ürünleri Çin, Hong-Kong ve Japonya’da satışa çıktı.

Yeni çıkardığı iki modelle akıllı telefon pazarındaki yerini korumaya çalışan iPhone’un 5S ve 5C kodlu ürünleri Çin, Hong-Kong ve Japonya’da satışa çıktı. Çinli müşteriler yeni modellerin yüksek fiyatlarından şikâyetçi olurken, iPhone’nun Japonya’da yeni bir servis sağlayıcıyla daha anlaşması müşterilerini sevindirdi.

Piyasadaki payını artırarak korumak isteyen bir zamanların akıllı telefon kralı markaya Uzakdoğulu hayranlarından rağbetin eskisine oranla az oluşu dikkat çekti.

iPhone’un yeni modelleri, Güneydoğu Asya ülkeleri ile birlikte eş zamanlı olarak Avusturalya'da da piyasaya sürüldü.

Japonya’da iki yıllık kontrat imzalayanlar iPhone’un yeni modellerine bedava sahip olabilecekken, Avustralya’da telefonun hatsız 5S modeli 1065 Amerikan Dolarına satılacak. Telefonun Amerika’da kontrat karşılığı 99 dolara satılan 5C modelinin Çin’deki etiket fiyatı ise 700 dolar.

Parmak izi tarayıcısı, 64 bit ve A7 işlemcisiyle dikkat çeken iPhone’un 5S modeli Türkiye’de Aralıkta satışa çıkacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.