İlk yarının beyi Trabzonspor

İlk yarının beyi Trabzonspor

Spor Toto Süper ligde ilk yarı perdesi hafta sonunda yapılan 17. hafta maçlarıyla kapandı..

Son hafta da Trabzonspor,Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray kazanırken, Beşiktaş ise cezası nedeniyle Antalya’da yapılan maçta Gaziantepspor ile berabere kaldı.. Dipteki takımlar; Kasımpaşa, Bucaspor, Sivasspor, Gençlerbirliği ve Konyaspor yenilirken Manisaspor ve Eskişehirspor galip gelerek ilik yarıyı daha rahat bir yerde bitirdiler..  22 golün atıldığı 17. hafta sonunda 4 maçı ev sahibi takımlar, 3 maçı deplasman takımları kazanırken, 2 karşılaşma ise berabere tamamlandı. Antalyaspor’dan Necati, Bursaspor’dan Sercan ve Kayserispor’dan Ömer rakip fileleri iki’şer kez havalandırdı..
Ligde; ev sahibi takımlardan lider Trabzonspor, Kardemir Karabükspor'u, Kayserispor, Bucaspor'u, Fenerbahçe, Sivasspor'u, ve Manisaspor, istanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenme başarısı gösterirken, deplasman takımlarından ikinci sıradaki Bursaspor Gençlerbirliği'ni, Galatasaray, Konyaspor'u ve Eskişehirspor da Kasımpaşa'yı mağlup etti. Beşiktaş-Gaziantepspor ve Medical Park Antalyaspor-Ankaragücü karşılaşmaları ise beraberlikle sona erdi. Hakemler ise, geride kalan haftada 30 sarı ve 2 kırmızı kart gösterdi. Kırmızı kartlar; Konyaspor-Galatasaray maçında Kere ve Cana’ya çıktı. Hakemler en çok sarı kartı ise, 7 sarı kartla Kasımpaşa-Eskişehirspor maçında gösterdiler.  
Spor Toto Süper ligde ilk yarıyı Trabzonspor 42 puanla lider bitirirken, bu takımı 37 puanla Bursaspor ve 33 puanla Fenerbahçe izlemekte.. İlk beşte yer alan diğer takımlar ise; 32 puanlı Kayserispor ve 28 puanlı Beşiktaş. Bu yıl ligde hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray ise Konyaspor galibiyetiyle puanını 23’e çıkartarak ilk yarıyı 9. sırada bitirdi. Ligin dibinde; 17 puanlı Gençlerbirliği, 15 puanlı Sivasspor, 14 puanlı Konyaspor, 12 puanlı Bucaspor ve 8 puanlıo Kasımpaşa bulunmakta.
Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonununikinci yarısı 21 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Futbol Federasyonu'nun henüz kesin programını açıklamadığı Süper Lig'de 18. hafta maçları, 21-22-23-24 Ocak 2011 tarihlerinde oynanacak.
Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun 34. ve son hafta maçları 22 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak. Ligde devre arası tatiline girilmesine rağmen futbolda heyecan Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarıyla devam edecek. Gruplarda 2. hafta maçları yarın ve 22 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Süper Lig'de 2. yarının başlamasından önce kupada gruplarda 3. hafta maçları 11-12-13 Ocak 2011, 4. hafta maçları ise 15-16-17-18 Ocak 2011 tarihlerinde yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.