‘İlçemizi halkımızla  birlikte yöneteceğiz’

‘İlçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz’

Saadet Partisi Beyşehir Belediye Başkan adayı Muhammed Ali Can, “İlçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Yapacağımız tüm hizmetleri istişare ederek hayata geçireceğiz. Gençlerimizin yönetimde daha fazla söz sahibi olmalarını sağlayacağız” dedi.

Saadet Partisi Beyşehir Belediye Başkan adayı Muhammed Ali Can ve Saadet Partisi Konya Seçim İşleri Başkanı İsmail Bacak, Merhaba Gazetesi’ni ziyarete etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile bir araya gelen Can, seçim çalışmaları ve projelerini anlattı.

whatsapp-image-2024-03-01-at-16-27-42-001.jpeg

BÜTÜN BEYŞEHİR’İ KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ

Beyşehir’de gerçek ‘Milli Görüş’ belediyeciliği anlayışı ili yöneteceklerine belirten Saadet Partisi Beyşehir Belediye Başkan adayı Muhammed Ali Can şunları söyledi: “Halkımızın can güvenliğini tehdit eden başıboş sokak hayvanı sorununu çözeceğiz. Kuracağımız, 7 24 izlenebilir modern barınağımızda sokak hayvanlarını gözetim altında tutacağız. Ülkemizin silah sanayisinin önde gelen üretim bölgelerinden olan Üzümlü ve Huğlu mahallelerimiz başta olmak üzere tüm mahallelerimize doğalgaz getirilmesinin takipçisi olacağız. Belediyelerimizde sadece maddi köprüleri değil gönüller arasındaki köprüleri inşa edecektir. Şehirlerimizde tüketen değil üreten belediyecilik anlayışın sahip olacağız. Milli görüşçüler fedakâr insanlardır. Biz makam ve mevki için değil Allah rızası için millete hizmet için varız. Belediye başkanlığını biz makam yeri değil Beyşehir’imize hizmet vesilesi olarak görüyoruz. Başkanlık bizlere nasip olursa belediye makamında oturmayacağız bütün Beyşehir’imizi karış karış gezeceğiz her yere eşit ve adaletli hizmet götüreceğiz Köy tüzel kişiliği üzerindeki vakıf arazilerinin gelirleri mahalleye harcanması önce insan esaslı çalışıp başta doğu Türkistan ve Gazze olmak üzere dünyada zulüm gören tüm toplumlarla ilgili vatandaşları bilgilendirmek ve bu konu hassas olmalarını sağlar.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ise Can ve Bacak’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.