İl birincisine plaket

İl birincisine plaket

Beyşehir ilçesinde de düzenlenen genel sınavda Türkiye beşincisine plaketi verildi

AK Parti tarafından Konya’nın Beyşehir ilçesinde de düzenlenen siyaset akademisi eğitimini tamamladıktan sonra yapılan genel sınavda Türkiye beşincisi, Konya birincisi olmayı başaran Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer’e başkentte düzenlenen il birinciliği ödül töreninde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ tarafından plaket verildi.
AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkanlığı tarafından ‘Lider Ülke Türkiye II” parolası ile 17 Mart-6 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’nin değişik yerlerinde düzenlenen 8 hafta ve 32 saat süreli siyaset akademisi kurslarından birisi de Beyşehir’de gerçekleştirilmişti. Kursların sona ermesinin ardından Türkiye genelinde tüm merkezlerde 20 Mayıs’ta yapılan sınav sonucunda Beyşehir Siyaset Akademisi katılımcılarından Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer, Türkiye beşincisi ve Konya birincisi oldu. Sınavda dereceye giren isimlere AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde plaketleri verildi. Törende Koçer, Başbakan Erdoğan adına plaketini Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın elinden aldı. Aynı törene katılan AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı AR-GE’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mümin Butlu’ya da plaket verildi. Butlu, plaketini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın elinden aldı.
Öte yandan, Beyşehir’e dönüşte elde ettiği başarıyla ilgili gazetemize bir değerlendirmede bulunan Ertuğrul Koçer, “Bu başarıyı elbette bekliyordum. Siyaset akademisi eğitiminde dersleri hiç aksatmadım ve anlatılanlara iyi kulak verdim. Özel bir çalışmam olmadı ama gündemi, günlük gazeteleri, basını ve siyaseti devamlı takip ederim. Belki bu başarıda bunlar da etkili oldu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.