İkinci yarı kötü başladı

İkinci yarı kötü başladı

Anadolu Selçukspor 2016-2017 sezonunun ikinci yarısına kötü başladı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısında oynadığı ve 4 puan topladığı Kahramanmaraş ve Amed maçlarından ikinci yarıda puan çıkaramadı.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk yarısında oynadığı maçlarda Kahramanmaraşspor’a  4 gol atan ve deplasmanda Amed Sportif gibi güçlü bir ekiple 1-1 berabere kalarak 1 puan çıkaran yeşil-beyazlı ekip sezonun 2.yarısında rakipleri karşısında hiç bir varlık gösteremedi. Anadolu Selçukspor evinde 4 gol attığı Kahramanmaraşspor’a deplasmanda 2-1 yenildi,   Yeşil-beyazlı ekip ligin ilk yarısında sezonun en zor deplasmanlardan biri sayılabilecek Amed Sportif ile 1-1 berabere kalırken  ikinci yarı ise rakibiyle evinde karşılaşmasına rağmen  hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrıldı.

ÇIKIŞ YOLU ERZURUM          

Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarısına kötü başladı ve Play-Off hedefinden uzaklaştı. Yeşil-beyazlı son olarak sahasında Amed Sportif’e 3-0 yenildi. Anadolu Selçukspor hafta sonu sahasında yine grubun güçlü ekiplerinden Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile karşılaşacak.  Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında kazanarak tekrar toparlanmak istiyor.  Rakibi ile sezonun ilk yarısında deplasmanda karşılaşan Anadolu Selçukspor maçı 2-0 kaybetmişti.

ERZURUM’UN YENİLGİSİ YOK

Anadolu Selçukspor’un hafta sonu konuk edeceği Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un deplasmanda yenilgisi bulunmuyor.  Ligde şampiyonluk parolası ile mücadele eden Erzurumspor  deplasman karnesi ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor.  Mavi-beyazlı ekip bugüne kadar deplasmanda 10 maça çıkarken bu karşılaşmaların hiç birinde bileği bükülmedi.  Erzurumspor bu maçların 4’ünü kazanırken 6’sında rakipleri ile berabere kaldı.  mavi-beyazlı ekip bu maçlarda 16 gol atıp kalesinde 10 gol gördü.

2.YARIYA ONLAR DA KÖTÜ BAŞLADI

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor da Anadolu Selçukspor gibi

ligin ikinci yarısına kötü başlayan ekipler arasında. Mavi-beyazlı ekip ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Amed Sportif ile berabere kalırken geçtiğimiz hafta sonu oynanan ikinci yarının  2. Hafta maçında evinde  Fatih Karagümrük’e 1-0 yenildi.

ABİDİN KURT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.