İkinci yarı çok çetin olacak

İkinci yarı çok çetin olacak

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takım olarak Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına hazır olduklarını ve taraftarında sabırla desteğiyle ligi istedikleri yerde bitireceklerini söyledi

Konyaspor'un Zafer'de bulunan kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan teknik direktör Ziya Doğan, ikinci yarıya yaptıkları kamp dönemiyle iyi hazırlandıklarını, tek eksiklerinin yeni transferlerle uzun süre birlikte çalışamamak olduğunu bildirdi.
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında iç sahada oynayacakları Bursaspor maçına değinen Doğan, "Bursaspor güçlü bir takım. Rakibimizin bu sene Şampiyonlar Lig'inde oynaması hem tecrübe kazandırdı hem de biraz yordu. İlk yarıda istedikleri yerde değiller ama şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Kendi sahamızda karşılaşacağız, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarımızın ve kamuoyunun bize sabırla destek olması lazım. Çok zorlu bir viraja giriyoruz. Rakiplerimizde biz transfer yaparken kadrolarını güçlendirdi, çok çetin bir lig geçecek. Ama biz ekip ruhunu üst seviyede tutarak, iyi çalışarak, iyi kaynaşarak Konya kamuoyunun da desteğiyle ikinci yarı büyük bir mücadeleye hazırız" dedi.
Ziya Doğan, ilk yarı defans ve forvet eksiklerinin kendilerine pahalıya mal olduğunu dile getirerek, "Zaman içerisinde bu takımın ilk yarıdaki takımdan çok daha güçlü olduğunu göreceksiniz. İlk yarı defansta ve forvette eksiklerimiz vardı ve bize pahalıya mal oldu. Spor Toto Süper Lig'e çıkıp 10-15 gün içerisinde yeni bir takım kurduk ve iskeletimiz çok net belli olmadı. İlk yarı bazı çalkantılarla meşgul olduk, bunları tamamen dondurup Konyasporluyum diyen her bireyin mutlaka motive olması lazım. Sadece teknik ekip, yönetim ve futbolcunun konsantrasyonuyla olmuyor bu iş. Bütün kamuoyunun sabırla takımını desteklemesi lazım. Ligin ikinci yarısında futbol kamuoyunu mahcup olmadan bu takımı ligde gerektiği yere getireceğiz" diye konuştu.
Prensip anlaşmasına varılan Kamil Zayatte'nin son anda uçak biletini iptal ederek Konya'ya gelmekten vazgeçtiğini belirten Doğan, Bahreyn Milli Takım oyuncusu Jayceen'in ise bugün şehre gelmesini beklediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.