İkinci şampiyon Ilgınspor

İkinci şampiyon Ilgınspor

Konya Amatör Küme 2016-2017 Futbol Sezonu, 1.Amatör Küme, B Grubu lideri Ilgın Belediyespor Selçuklu İdmanyurdu takımını 5-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Konya Amatör Küme 2016-2017 Futbol Sezonu, 1.Amatör Küme, B Grubu lideri Ilgın Belediyespor Selçuklu İdmanyurdu takımını 5-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Ilgın Belediyespor yeni sezonda Süper Amatör Kümede mücadele edecek.   Konya Amatör Küme 2016-2017 Futbol Sezonu, 1.Amatör Küme, A Grubunda ise Altınekinspor bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

2. TAKIMLAR PLAY-OFF OYNAYACAK

Amatör Küme A ve B Gruplarında şampiyon olan Altınekinspor ve Ilgın Belediyespor Süper gruba adını yazdırırken 3. Takım ise oynanacak Play-Off maçının ardından belli olacak. A Grubunu 2. Sırada tamamlamayı garantileyen Yeni Emirgazi Belediyespor ile B grubunu 2. sırada tamamlamayı garantileyen Çelik Duş Doğuşspor Süper Gruba yükselme maçında karşı karşıya gelecek. Maçın tarihi ilerleyen günlerde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından açıklanacak.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.