İçyer: ‘Yaptığınız hizmetler unutulmaz’

İçyer: ‘Yaptığınız hizmetler unutulmaz’

Saadet Partisi Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan adaylarının ziyaretleri sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa, Karatay Belediye Başkan adayı Mehmet Şen, Meram Belediye Başkan adayı Ahmet Selim Laleli ve Belediye Meclis Üyesi ad

İçyer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri olarak hizmetleriniz unutulmaz. Biz hizmet binamızın arsasını sizin sayenizde aldık. Bu binanın hayata geçmesi ile birlikte meslektaşlarımızın kendilerine olan güveni arttı. Bununla birlikte Konya’ya kazandırdığınız hizmetler için teşekkür ederken, yeni adaylık döneminizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Belediye Başkan Adayları adına konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, seçim çalışmaları çerçevesinde tüm kurum, kuruluş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiklerini dile getirirken, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumları her platformda dile getiriyoruz. Konya için de durum iç açıcı değil. Bizim 15 yılda yaptığımız hizmetler ortada. Görevde bulunan ve hizmet veren herkese teşekkür ederiz. Ancak kamu malının, halkın parasının çar çur edilmesine gönlümüz rıza göstermez. Biz yarım kalan hizmetlerimizin tamamlanması için yeniden göreve talip olduk. İnşallah 29 Mart tarihinde halkımız kendisine hizmet eden, kapılarını açan belediye başkanlarını seçecek. Biz kendimizi Konya’ya hizmete adadık” diye konuştu.

ALİ SAİT ÖGE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.