Hükümet terörle mücadelede yetersiz kaldı

Hükümet terörle mücadelede yetersiz kaldı

Koyuncu: terörle mücadelede yetersiz kalan hükümetin, hala bu yetersizliğini sürdürdüğünü söyledi

CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu son günlerde artan terör olaylarını değerlendirdiği açıklamasında hükümetin terörle mücadelede yetersizliğini dile getirerek, terörle mücadelede yetersiz kalan hükümetin, hala bu yetersizliğini sürdürdüğünü söyledi
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya il başkanı Cumhur Koyuncu, son günlerde artan terör saldırılarından dolayı şehit sayılarının çoğaldığını ve giderekte terör örgütünün eylemlerini çeşitlendirdiğini belirterek,  “AKP hükümeti 10 yıldır iktidar olup, terörü çözeceği yerde her geçen gün yaptığı hatalarla içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Teröre teslim olmuş gibi bir hava oluşturdu. Böyle bir şey kabul edilemez. AKP hükümeti terörle mücadelede yetersiz kaldı. Halan de bu yetersizliğini sürdürüyor. Ciddi bir zafiyet var. Ciddi bir yönetim boşluğu var. Kimin ne yaptığı belli değil. Terörün arkasından sürüklenip giden bir hükümet olabilir mi? Bunu kabul etmiyoruz” dedi.  
Hükümetin ülke yönetiminde olduğu gibi terörle mücadele konusunda da iyi bir performans gösteremediğine dikkat çeken Cumhur Koyuncu, “Son günlerde ülkemizdeki artan terör olaylarında olduğu gibi ülke yönetiminde de iyi bir tablo sergilemeyen hükümet, kendi içinde uyumlu bir durum sergilemiyor. Her biri ayrı bir telden çalıyor. Birisi istihbarat sağlam diyor. Öbürü istihbaratta zafiyet var diyor. Hangisine inanacağız. Aynı partiden farklı sesler çıkıyor. Gelinen noktada ülkede tam bir terör havası etkin bir konumdadır. Her yerde biraya gelen hükümet neden terör konusunda TBMM’de partimizin çağrısına uyup bir araya gelmiyor? Olan vatandaşımıza oluyor. Masum insanımıza ve terörle mücadele eden güvenlik görevlilerimize oluyor. Terör bir insanlık suçudur. Önüne geçilmesi gerekiyor. Bunun içinde hep birlikte mücadele edilmelidir. Her kesimle hareket edilmeli ve TBMM’ deki tüm siyasi partilerle ortak çözüm üretilmelidir. Bu anlamda partimiz CHP her zaman üstüne düşen göreve yerine getirmiş, getirmeye de devam edecektir. Yeter ki, hükümet samimi olsun. Birlikte terör belasından ülkemizi kurtarmak için samimi davransın. Biz her zaman her türlü katkıyı vermeye hazırız.  Anaların gözyaşına yeni gözyaşları ekleyen insanlık suçu terörü lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, kalleşçe saldırıda yaralanan askerimize ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.