HORECA günleri ile yeni ürünler tanıtıldı

HORECA günleri ile yeni ürünler tanıtıldı

Metro HORECA Günleri'nin yeni durağı Konya oldu. Türkiye'yi farklı illerini gezerek yerel değerleri profesyonel müşterileriyle buluşturan Metro HORECA Günleri Metro Konya Mağazası’nda gerçekleştirildi.

Metro HORECA Günleri'nin yeni durağı Konya oldu. Türkiye'yi farklı illerini gezerek yerel değerleri profesyonel müşterileriyle buluşturan Metro HORECA Günleri Metro Konya Mağazası’nda gerçekleştirildi. Etkinliğin, altıncı durağı olan Konya'da Horeca Günleri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinlik kapsamında, profesyonellerin hayatını kolaylaştıracak çözümler ve en yeni ürünler tanıtıldı. Zade ve Cebel de etkinlikte stant açtı. Ayrıca Toskanalı Şef Danilo Zanna tarafından çok özel tadım aktiviteleri gerçekleştirildi. Şef Zanna, coğrafi işaretli ve yerel ürünlerle hazırladığı hamsi sushi, zeytin köftesi, Ihlamurlu sütlaç ve baklava hamurunda kremalı meyve gibi özgün lezzetleri konuklara ikram etti. Metro müşterilerine yönelik özel kampanyalar ve özel tekliflerin sunulduğu HORECA Günleri'nde ulusal ve yerel olmak üzere 25 dolayında tedarikçi stant açtı, tadım ve ürün tanıtımı aktiviteleri düzenlendi.

2-5.20160420100724.jpg

İYİ YEMEK İYİ MALZEMEDEN OLUR

Metro Toptancı Market Konya Mağazası İşletme Müdürü Ümit Güler, "Metro olarak iş yaşamınıza değer katmak, hayatlarınızı kolaylaştırmak, verimliliğinizi artırmak üzere proje ve çözümler geliştirmeye çalışıyoruz. İstedik ki hem yeni çıkan lezzetleri size tanıtalım hem de günlük yaşamınızı kolaylaştıracak çözümler konusunda en yeni gelişmeleri sizinle paylaşalım. Bizim anlayışımıza göre iyi malzeme olmadan iyi yemek olmaz. İşte bu anlayış doğrultusunda tam bir ay boyunca Türkiye'yi gezmek üzere yola çıkan Metro HORECA Günleri'yle Konya'da olmaktan mutluyuz. Şehrimizdeki hotel, restoran ve kafe işletmecileri ve tedarikçilerimizle birlikte keyifli bir etkinlik yaşadık" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.