Hoca konusu askıda

Hoca konusu askıda

Hüsnü Özkara'dan boşalan teknik direktörlük konusunu çözmek isteyen Konyaspor yönetimi Kemal Özdeş ile anlaşamadı. Futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, şu anda Adanaspor maçını düşündüklerini söyledi

Konyaspor'da teknik direktör sorununu çözmek pazartesi gününe kaldı. Hüsnü Özkara'dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlarını ve görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlı ekibin yöneticileri, bu konuda arayışlarının sürdüğünü, ancak bu konuyu  Adanaspor maçı sonrasına bıraktıklarını söylediler. Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, ellerinde 20 kişilik bir liste olduğunu, öncelikli olarak da Kemal Özdeş, Tayfur Havutçu ve Metin Diyadin  üzerinde durduklarını, ancak Tayfur Havutçu ile Metin Diyadin'in kendilerine bu sezon çalışmayacaklarınıbildirmeleri   üzerine Kemal Özdeş ile bir görüşme yaptıklarını söyledi. Özdeş ile yapılan görüşmede bir sonuca varamadıklarını bildiren Dağlı, bu konuyu pazartesi gününe bıraktıklarını söyledi. Önlerinde önemli bir Adanaspor maçı olduğuna dikkat çeken Dağlı, “Şimdilik teknik adam konusunu askıya aldık. Sadece Adanaspor maçını düşünüyoruz. Dolayısıyla da teknik adam konusunu pazartesi gününe kadar askıya aldık” dedi.
KONYASPOR BUGÜN GİDİYOR
Torku Konyaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürerken, teknik direktör konusunda görüşmelere dünde devam edildi. Dün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde antrenörler Muharrem Aydın ve Tayfun Türkmen yönetiminde taktik çalışan Kartal’da hedef, Adanaspor’u sahasında devirerek 4 maç sonra galibiyetle yeniden buluşmak. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman teknik çalışmayla devam etti. Oyuncular daha sonra taktik bir çalışma gerçekleştirdi.  Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, bugün ise sabah ter atarak Adanaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacaklar. Takım öğle yemeğinden sonrada Adana’ya hareket edecek.. Ligde ilk 12 hafta da hesapta olmayan puanlar kaybeden yeşil-beyazlı takımda, yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti..
ŞENOL AKIN İDDİALI KONUŞTU
Torku Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Şenol Akın, ligde bulundukları konum ile oynadıkları oyunun ve topladıkları puanların kesinlikle doğru orantılı olmadığını belirtti. Kötü gidişe deplasmanda Adanaspor maçını kazanarak son vereceklerine ve ligin ilk yarısını zirveye en yakın yerde tamamlayacaklarına inandığını söyleyen, “Adanaspor maçı bizim için diğer maçlar gibi çok zor bir maç olacak. İçeride kaybettiğimiz puanları telafi etmek zorundayız” şeklinde konuşan  Şenol Akın, açıklamasını şöyle sürdürdü. 
"Ligde bulunduğumuz konumu kesinlikle hak etmediğimizi düşünüyoruz takım olarak. Adanaspor maçı mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. İstediğimiz sonucu alacağımıza da inanıyorum. İyi futbol oynuyoruz ama bunu bir türlü skora yansıtamıyoruz. Bu hafta hem iyi futbol oynayıp hem de 3 puanı alıp kötü gidişimize son vermek istiyoruz.. Amacımız ilk yarıyı zirveden fazla uzaklaşmadan tamamlamak. Önümüzde 5 maç var ve bu 5 maçta alınacak 15 puana talibiz. Tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız. İlk adımı da Adanaspor maçından 3 puanla ayrılarak atacağız.”
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.