Hizmette ilklere devam

Hizmette ilklere devam

Bedir Mahallesi Seçim Bürosunun açılışında konuşan Özkafa, önceki dönemlerde olduğu gibi, hizmette ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı Bedir Mahallesi Seçim Bürosu çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa,  Türkiye’nin, dünyanın en müstesna noktalarından birinde yer aldığını hatırlatarak, Türkiye’nin her türlü hizmete müsait bir stratejik konumda olduğunu söyledi. Buna rağmen Türkiye’de hayat standartlarının çok düşük olduğunu anlatan Özkafa, “Vatandaşlarımız, iyi bir yönetimle refah bir hayat istiyor. Biz diyoruz ki, bir ailenin aylık geliri 3-4 bin lira olmalı. Diğer ülkelere baktığımız zaman, onların böyle olduklarını görüyoruz. Onlardan hiçbir eksiğimiz olmadığı halde neden bizde olmasın. Bizim onlardan tek farkımız, iyi yönetilemediğimizdir. Saadet Partisi ülkeyi iyi yöneterek, hayat standartlarını da yükseltecektir” dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ‘Sen Konya’sın, Büyük Düşün’ sloganını eleştiren Özkafa, “Sen Konya’sın Büyük Düşün, diyorlar. Biz de diyoruz ki; biz size bir dönem 14, son dönemde de 13 milletvekili verdik, 4 belediye verdik, biz zaten 7 yıldır büyük düşünüyoruz. Bunlara karşı siz ne yaptınız, biraz da siz büyük düşünün. Asgari ücreti belirlerken, çiftçinin ürününe fiyat biçerken büyük düşün, diyoruz” diye konuştu. Bütün vaatleri gerçekleştireceklerini ifade eden Özkafa, en büyük vaatlerinin de halkın bütün isteklerini tek tek not edip gerçekleştirmek olduğunu ifade etti. Tramvayı Anadolu’da ilk olarak kendilerinin getirdiğini hatırlatan Özkafa, seçilmeleri durumunda yeni bir ilke imza atarak Konya’ya metro ve metrobüs getireceklerini söyledi. 

Selçuklu’nun Konya’nın en büyük ilçesi olması hasebiyle daha fazla yatırıma ihtiyacının olduğunu ifade eden Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ise “Allah’a şükür Selçuklu’muzun yapılaşmasında bir çarpıklık yok. Ancak çağın şartları gereği her geçen gün vatandaşların istek ve beklentileri değişiyor. Gittikçe gelişen Selçuklu’nun yeşil alanlara ve sosyal tesis ihtiyacı var” dedi. İnsanları ev sahibi yapmanın kaliteli hizmet için yeterli olmadığını da anlatan Laleli, “Geçmişine yatırım yapmayan toplumlar gelişemez. İşte biz de bunun bilincinde olarak, gençlerimizin, hanımların, emeklilerin kendilerini geliştirebilecekleri, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri ortamlar sağlayacağız” diye konuştu.
MEHMET ŞEN, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, Karatay esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Karatay esnafı, iktidarın hatalı yönetimlerinden dolayı yaşanan krizden şikâyetçi olduklarını belirttiler. Konu ile ilgili açıklama yapan Mehmet Şen, “Başbakan Tayip Erdoğan Beyin hatırlayacağınız gibi 2002 yılında vermiş olduğu seçim vaatlerinde ekonomiyi düzeltmek için halkımızdan tan 3 yıl süre istemişti. Ancak 7. yılını doldurmasına rağmen ekonomiyi düzeltemediği gibi vatandaşımızı gerek ekonomi gerekse diğer alanlarda daha da zor durumda bıraktırmıştır” dedi. Şuan ki belediye yönetimlerinden şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar, mevcut belediye başkanları ile 5 yıl boyunca görüşemediklerini, belediyeye gittiklerinde de randevu alamadıklarını, Salı günlerinin halk günü olmasına rağmen dahi başkanın halkıyla görüşmediğini belirttiler. Karatay’da özellikle imar alanında yanlış uygulamalar neticesinde yapılan çalışmaların vatandaşı zarara uğrattığını belirten esnaflar, Mehmet Şen’den 29 Mart seçimlerinden sonra halkıyla küsmemesini, 2004 yılından önceki belediyeyi tekrar Karatay’a kazandırmasını istediler. Mehmet Şen ise “Konyamız, Karatayımız Milli Görüş belediyeciliğini çok iyi bilmektedir. Bizler asla halkımızı zarara uğratmadık ve uğratmayacağız. Herkese eşit şekilde davranacağız. Belediye Başkanlığımız döneminde halkımızla birlikte oturduk ve birlikte karar aldık. Hiç kimseyi mağdur etmedik ve etmeyeceğiz” dedi.“Bizim bu söylediklerimiz diğer adayların söyledikleri gibi seçim yatırımı değildir” diyen Şen “Biz 2004 yılından önce, 15 yıl boyunca nasıl vatandaşımızla iç içe belediyemizi yönettiysek, kimseyi kapımızdan kovmadıysak, Allah’ın izniyle 29 Mart seçimlerinden sonra da halkımızla birlikte, halkımıza küsmeden, kapılarımızı kapatmadan belediyemizi yöneteceğiz. Kısacası belediyemizi tekrar halka açacağız” dedi. Bu seçimlerde halkın büyük teveccühü ile karşılaştıklarını belirten Şen, bu seçimlerin önümüzdeki yıllarda yapılacak genel seçimler öncesi Saadet iktidarının habercisi olacağını söyleyerek, bu seçimlerde halkın iktidara sarı kart göstereceğini sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.