‘Hizmet anlayışımızda fark var’

‘Hizmet anlayışımızda fark var’

Saadet Partisi seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ve seçim bürosu açılışlarıyla devam ediyor.

 Dün Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi’nde düzenlenen törenle seçim bürosunu açan Saadet Partisi,  vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli, Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, Özalkent pazar esnafı ile kucaklaştı. Pazar esnafının sorunlarını dinleyen adaylar, göreve gelmeleri halinde semt pazarlarını modern görünüme kavuşturacaklarını söyledi.
ÖZKAFA: “EN ÇALIŞKAN PARTİ BİZİZ!”
Saadet Partisi Mehmet Akif Mahallesi Seçim Bürosu, büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adaylarının katılımı ile açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli, yüksek tempoda çalıştıklarını, teşkilatının katkısı ile Selçuklu’da 65 bin vatandaşı evlerinde, 5 bin esnafı ise iş yerlerinde ziyaret ettiklerini söyledi. Büyükşehir Adayı Mustafa Özkafa ise partisinin yaptığı çalışmaları hiçbir partinin yapamayacağını ileri sürdü. Özkafa, kendilerine olan desteğin çığ gibi büyüdüğünü söyleyerek; “Pazar esnafı ile görüştük, Allahın izni ile bize oy vereceklerini söylediler. Bu teveccüh nereden geliyor. Milli Görüş farkının ortaya çıkmasından ileri geliyor. Halkımız bizim iktidarda olduğumuz dönemlerde yapmış olduğumuz hizmetleri hatırlıyor ve ‘Bu sefer Saadet Partisine oy vereceğiz’ diyor” dedi.
LÜTFİ YALMAN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman dün Boruktolu ve Çomaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yalman’a, Meram İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Hüseyin Seleş’le birlikte partililer eşlik etti. Yoğun kalabalığın olduğu mahalle kahvesinde vatandaşlara seslenen Yalman, 29 Mart seçimlerinin insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diledi. Seçimlerin bir milletin bir neslin geleceğini tayin ettiğini her fırsatta yineleyen, Yalman, “Belediye seçimleri kanalizasyon, yol yapımının dışında, bir şehirde sağlıklı şehirleşme olup olmaması, huzur içerisinde yaşanacak bir ortam ve verimli güzel hizmetlerin gelip gelmemesi ile ilgili oylamadır. Bu yüzden iyi düşünmek gerekir” dedi. 1989 ve 2004 arasında yapılan hizmetlerin 2004 sonrası belediyecilik hizmetleriyle karşılaştırıldığında arasında ciddi bir fark olduğunu belirten Yalman, “Bu fark bizim hizmet anlayışımızdaki farklılıktan kaynaklanır. Samimiyet, iyi niyet, liyakat ve tecrübe bizim anlayışımızın farklılıklarıdır” dedi Yalman, “Şimdiye kadar basımızı öne eğdirecek bir hırsızlığımız, arsızlığımız, yolsuzluğumuz olmadı. Bir yanlışımız olmadı. Hakkımızda hiç bir şaibe çıkmadı” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.