Hikmet Çay ‘Şehitlerimizi el üstünde tutacağız’

Hikmet Çay ‘Şehitlerimizi el üstünde tutacağız’

Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul Ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, göreve geldiklerinde Şehit Aileleri ve Gazilerin belediye tarafından el üs

Belediyenin bütün hizmetlerinde şehit ve gazi ailelerine öncelik tanınacağını belirten Çay, “Bizim için kutsal bir emanet olan şehit ailelerine ve gazilerimize sahip çıkacağız. Belediyemiz tarafından verilecek bütün hizmetlerde sizlere öncülük tanıyacağız. Bizim yönetimimizde gazilerimiz ve şehit ailelerimiz himayemiz altında olacaktır” şeklinde konuştu.  Şehit ve gazi ailelerinin acısını paylaştığını söyleyen Çay, “Ulaşım hizmetleri, sağlık, eğitim, rehabilitasyon, konut edindirme, iş ve iş kurma, sosyal etkinlikler ve benzeri faaliyetlerde sizler önde tutulacaksınız. 25 şehit evladının işsiz olduğunu öğrendik. Eğer yönetime gelirsek öncelikle bu gençlerimize iş sağlayacağız” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Yaşar Öner ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Çelik ise dernek olarak MHP’li Çay’ı Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında görmekten büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.
Yönetim ilkelerini de açıklayan Çay, “Koltukta oturan değil, insanımızın ayağına giderek yerinden yöneten, yönetimde şeffaf ve adil, insana saygıyı ilke edinen, insanımızın hak ve menfaatlerini koruyan ve geliştiren, İmar planlarını bir rant aracı olarak değil, insanlara eşit ve nitelikli hizmetler götürülmesine yönelik bir çalışma olarak gören bir yönetim sergileyeceğiz” diye konuştu. Çay, yönetim anlayışlarında dar gelirli vatandaşların ve istihdamın büyük önem taşıdığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.