Hidayet Türkoğlu'ndan şok haber

Hidayet Türkoğlu'ndan şok haber

NBA'de Orlando Magic forması giyen Hidayet Türkoğlu'nun, Denver'la oynadıkları sezonun açılış karşılaşmasında büyük şok yaşandı..

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Orlando Magic forması giyen Türk basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun Denver Nuggets ile oynadıkları karşılaşmada elinin kırıldığı belirtildi.

Orlando Magic ve NBA yazarı Josh Robbins, yöneticilerden aldığı bilgiye göre Hidayet'in Denver Nuggets ile oynanan karşılaşmada sol elinin kırıldığını duyurdu. Sezonun ilk karşılaşmasını Amway Arena'da Denver'a karşı oynayan Magic, sahadan 102-89  galip ayrıldı; ama Hido'dan gelen haberle adeta yıkıldı. Hido'nun elini ne şekilde kırdığı ise ayrı bir muamma teşkil etti. Orlandolu yetkililer, tecrübeli oyuncunun 3. periyotta nasıl elinin kırıldığını bilmediklerini söylediler.

33 yaşındaki basketbolcunun karşılaşmanın 3. periyodunda sakatlandığı öğrenilirken, yapılan tehşis sonucu Türkoğlu'nun sol elinde kırkık olduğu belirtildi. Hido'nun sahalardan ne kadar uzak kalacağıyla ilgili bir bilgi henüz verilmedi. Türk basketbolcu sakatlanmadan evvel 17 dakika sahada kalarak 6 sayı, 2 ribaunt 1 asist ve 2 top çalma ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.