Herkese ev fırsatı

Herkese ev fırsatı

Hedeflerini anlatan Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen: Asgari ücretli çalışanlarımıza yönelik de ev sahibi yapma çalışmalarımız olacak

YAPILAŞMAYA YENİ BAKIŞ

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, seçildikleri takdirde, Karatay’da mahallelerde eksikleri giderecekleri ve yapılaşmada yeni bir anlayış getireceklerini söyledi. Şen, “40-50 bin metrekarelik arsalarda hemşerilerimizi bir araya getireceğiz, odalarımızla ve mühendislerimizle iş birliği içerisinde çalışacağız. Özel sektörü toplu konut faaliyetlerine teşvik edeceğiz. Ayrıca bölgemizde müstakil evlere teşvik oluşturacağız” diye konuştu.

PROJE PARASI TALEP ETMEYECEĞİZ
Mehmet Şen şöyle devam etti: “Kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek için ilgili odalarla iş birliği içerisinde hemşerilerimize hazırladığımız projeleri sunacağız ve proje parası talep etmeyeceğiz. Bu sayede fakir ailelerimizin ev sahibi olmasında 6-7 bin TL’lik katkı sağlayacağız. Bugün kooperatif hizmetlerinden yararlanamayan asgari ücretli çalışanlarımıza yönelik de ev sahibi yapma çalışmalarımız olacak.”
 
RÖPORTAJ’IN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.