Hepsine zam geliyor!

Hepsine zam geliyor!

Benzine ve motorine yeni bir zam haberi geldi. Memur enflasyon karşısında ezilen zam oranalrı ile mağdur edilirken, esnaf ekonomik krizle boğuşurken, işçi hak ettiğinin karşılığını alamazken bir kötü haber de zamlardan geliyor.

Geçtiğimiz günlerde sigaraya yapılan fahiş zam haberinin şokunu atlatamayan vatandaş, market alış verişlerinde de her geçen gün artan ütün fiyatlarından muzdarip durumda...

Cumhuriyet gazetesinin sektör kaynaklarından aktardığı bilgilere göre; Başkent Ankara'da benzinin ortalama litre fiyatı 6.67 TL'den 6.83 TL'ye, motorinin fiyatı ise 6.25 TL'den 6.36 TL'ye yükselecek.

27 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacağı belirtilen yeni fiyatlar, litre bazında benzine 16 kuruş, motorine 11 kuruş artacak.

OTOGAZA DA ZAM GELİYOR!

Haberde, salı gününden itibaren geçerli olmak üzere otogaza da 7.5 kuruş zam yapılmasının planlandığı ancak henüz rakamın kesinleşmediği belirtiliyor.

1 hafta önce (20 Ağustos) litre bazında benzine 6 kuruş, motorine 17 kuruş zam gelmişti. Böylece bir haftada litre bazında benzine 22 kuruş, motorine 28 kuruş zam yapılmış olacak.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum