HEPAR teşkilatlanmasını sürdürüyor

HEPAR teşkilatlanmasını sürdürüyor

Hak ve Eşitlik Partisi Konya İl Başkanı Süleyman Keleş, partisinin merkez ve ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu söyledi.

 Partisinin il teşkilatında basın toplantısı düzenleyerek teşkilatlanma çalışmaları ve gündemdeki konuları değerlendiren Süleyman Keleş, Hak ve Eşitlik Partisi’nin tabandan gelen bir halk hareketi olduğunu belirterek, “Arkasında ne Soros, ne AB, ne de ABD vardır. Biz kimseden icazet almayız” ifadelerini kullandı. Partisinin kısa bir süre içerisinde örgütlenmesi ve büyüyor olmasının AB raporlarına büyük bir endişeyle yansıdığını anlamlı bulduklarını aktaran Süleyman Keleş, medyayı gerçekleri yansıtmamakla suçladı. İktidara talip olduklarını da ifade eden Keleş, “Konya’da kendini, Atatürk milliyetçisi ya da ulusalcı olarak hisseden tüm hemşerilerimizi Anadolu kartalının kanatlarına davet ediyoruz” dedi.
Partinin Gençlik Kolları Başkanı Şahin Bilir de ülke gençliğinin sıkıntılı günler yaşadığına işaret ederek, şöyle devam etti: “Gençlik maalesef ticaret konusunda da Başbakan, Cumhurbaşkanı ve bakanların çocukları gibi başarılı da değildir. Ne bir gemiciği, ne yumurta şirketi, ne zeytinyağı fabrikası ne de altın sektörü içinde saygın bir yerde olmayan gençlerin elinde sadece diplomaları bulunmaktadır. Tüm bu olumsuzluklara ve bu olumsuzlukların altına imza atanlara yönelik örneklerimizi çoğaltabiliriz ama devir şikayet etme değil söylemleri düzene karşı gelmeyecek şekilde eyleme dökme devridir. Bizler Anadolu kartalları olarak korkmadan cesurca yolumuzda ilerliyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum