HEPAR 46 ilde teşkilatlandı


HEPAR 46 ilde teşkilatlandı


Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yakın zamanda seçim olabileceğini belirterek, 67 ilde örgütlenen partisinin 46 ilde seçime hazır hale geldiğini söyledi.

 HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Konya'da daha önceki yönetimin feshedilmesinden sonra yeni oluşan il yönetimini ziyaret ederek, parti teşkilatının açılışını yaptı. Açılışta konuşan Pamukoğlu, özellikle gençlere yol açtıklarını, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Konya'da da siyasi geçmişi olmayan gençlerle birlikte olacaklarını kaydetti. 
Partinin kurulmasının ardından henüz 1 yıl geçtiğini vurgulayan Pamukoğlu, "Finansımız halk tarafından sağlanıyor. Siyasi Partiler Kanunu'na göre örgütlenmemizi bitirdik. 67 ilde faaliyet gösteren partimiz, 46 ilde seçime girecek durumda, hazır. Türkiye genelinde yapılan araştırmalarda, partimiz yüzde 4.2 ile 7.85 arasında oy alıyor. Bu 1 yıllık parti için çok önemli bir başarı. Tabii ki seçim havasında, insanların psikolojisinde durum daha da değişecektir" diye konuştu. 
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan emekli General Pamukoğlu, asker-sivil gerginliğiyle ilgili genel bir ifade kullanarak, "Devlet yalan söylüyorsa yönetemez, bunun ne askerle ne siville alakası yok" dedi. 
'Türkiye tükenmiş' diyen Pamukoğlu, "Halk fakir, esnaf ve çiftçiler hırpalanmış, klasik lafı söylemek zorundayım herkes kan ağlıyor. Ekonomisi harap olmuş bir ülkeyiz. Sanal ve halkın işine yaramayan şeylerle uğraşılıyor. Yok Ermeni, yok İsveç falanmış. Bunları bırakıp halka dönmek lazım. Bizim siyasi ve toplumsal hedeflerimiz halkın beslenmesi, barınması ve huzuru. Yani önce ekmek, sonra huzur. Bu ülkeyi yolsuzluk ve rüşvet belasından kurtaracağız. Türkiye Cumhuriyeti, BM'ye kayıtlı 202 devlet arasında
ekonomisi yolsuzluk, rüşvet, hırsızlık nedeniyle çökmüş 3. ülke durumunda. Bu bir devlet içi ayıptır. Yapılacak şey mahkemeleri işletmek. Biz bunu yapacağız ve davalar düşmeyecek, zaman aşımına uğramayacak. Yolsuzlukla ne yapıldıysa devlet el koyacak, satacak. Halktan çalıp çırpılanları alacağız, devletin hazinesine koyacağız, halka vereceğiz" şeklinde konuştu.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.