Hentbolda Anafen yenilgisi üzdü

Hentbolda Anafen yenilgisi üzdü

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi A Klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor da Anafen Koleji karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü sürüyor.

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi A Klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor da Anafen Koleji karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü sürüyor. Güçlü ve tecrübeli rakibi karşısında istediği oyunu sergilemekte zorlanan Selçuklu Belediespor, rakibinin tecrübeli oyuncularla sayı üretmesine engel olmakta zorlandı. Karşılaşmada rakip takımın kalecisi çok sayıda gol pozisyonuna engel olarak sayısız top da direkten döndü.

Mavi-beyazlılar teknik kapasitesi yüksek ve tecrübeli rakibi karşısında verilen taktikleri uygulamakta etkisiz kalırken, direkten dönen toplarda yenilgiyi getiren başlıca etkenler arasında yer aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında başa baş oyun sergileyen takımlar birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandı ve mücadele sayısal eşitlikle sürdü. İlk yarının son bölümlerinde Selçuklu ekibinin ataklarında toplar direkten dönerken, konuk ekip ataklarını golle noktaladı ve ilk yarı 23-20 Anafen takımının üstünlüğü ile geride kaldı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk takım üstünlüğünü korudu ve Selçuklu'ya öne geçme şansı vermedi. Özellikle Anafen'in tecrübeli oyuncular taktik faullerle atakları ustaca kesti ve ev sahibi takımın sayı üretmesine engel oldu. Selçuklu Belediyespor'da Alper'in sakatlığı nedeniyle maçta yerini alamaması da büyük handikap olarak belirdi. Mücadeleyi konuk takım Anafen Koleji 38-34 kazanarak 14 puana yükseldi ve ligin zirvesindeki yerini korudu. Selçuklu Belediyespor ise 7 maçta 7 puan toplayarak ligin 7. sırasında kaldı.

Selçuklu Belediyespor'u Anafen Koleji maçında sporseverler yalnız bırakmadı. Karşılaşmada Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuklu Aksoy ve Kulüp Yöneticileri yalnız bırakmazken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Anadolu Selçuklu Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, KASKF Genel Başkanı Remzi Ay ve çok sayıda sporsever tribünde yerini alarak mavi-beyazlı takıma destek oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.