Hedefimiz takımı ligde tutmak

Hedefimiz takımı ligde tutmak

Akşehirspor'un yeni patronu İsmet Karababa, "Fiziksel olarak futbolcular şu anda oldukça geride kalmış durumda. İlk hedefimiz play-out maçına kadar takımı istediğim seviyeye getirmek. Ardından hedefimiz takımı ligde tutmak" dedi

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor yeniden yapılanmaya gidiyor. Ligde maddi anlamda zor günler geçiren kırmızı-beyazlılarda başkanlık koltuğuna eski başkan Ender Kalkan otururken teknik direktörlük koltuğuna ise profesyonel lisanslı antrenör İsmet Karababa getirildi. İsmet Karababa, ayrıca Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi Başkanlığını üstleniyor. Ödeme yapılmadığı gerekçesiyle ilçeyi terk eden futbolcular Akşehir'e gelerek çalışmalara yeniden başladı.

AKŞEHİR ÖNEMLİ BİR İLÇE

Mustafa Yağar'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen İsmet Karababa, Merhaba Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı-beyazlıların deneyimli antrenörü zor günler geçiren Akşehirspor'u ait olduğu yerlere getirmek için gecesini gündüzüne katacağını açıkladı. Karababa, "Akşehir, Konya'nın önemli ilçelerinden biri. Futbolda geçmişte çok önemli başarılar elde eden bir ilçe. Her zaman hedefi olan ve bu hedefe ulaşmak için var gücüyle savaşan bir ilçemiz. Akşehirspor'un hedefi her zaman Spor Toto 3.Lig olmuştur. Bölgesel Amatör Lig'de Konyamız'ı çok güzel bir şekilde temsil etmiştir. Bu sene ise maddi anlamda zor günler geçirdi. Takım eski başkan Ender Kalkan ile yeniden bir yapılanma içerisine girdi. Bizede böyle bir görevi layık gördüler. Bizde ateşten gömleği giyerek takımın başına geldik" dedi.

ZOR GÜNLERİN ADAMIYIM

Konya'da her zaman zor günlerde kendisine ihtiyaç duyulduğunu belirten Karababa, "Konya'da her zaman zor günlerde bana ihtiyaç duyuldu. Zor günler gittiğim her takımda taşın altına elimi koyarak her takımı iyi noktalara taşıdım.Akşehirspor'da zor günler geçiriyor. İlk hedefimiz takımımızı ligde tutmak. Ardından gelecek sezon iyi bir kadro kurarak Akşehirspor'un layık olduğu yer olan Spor Toto 3.Lig'e taşımak istiyorum" sözlerini kullandı.

TAKIM FİZİKSEL OLARAK GERİDE

Takımın fiziksel olarak geride kaldığını söyleyen deneyimli antrenör, konuşmalarını şöyle sürdürdü: "Takım devre arasında kamp yapmadı. Son 1 aydır ise düzenli antrenman yapmadılar. Fiziksel olarak futbolcular şu anda oldukça geride kalmış durumda. İlk hedefimiz play-out maçına kadar takımı istediğim seviyeye getirmek. Ardından bu takımı ligde tutarak gelecek sezonun hazırlıklarına  hemen başlamak istiyorum. Futbolcular 15 gün önce ilçeyi terk etti. Yeni yönetimimiz futbolcuları ilçeye çağırdı ve yeniden takımı topladık. Ödemeleri yaptık.Bizim bu oldukça zor oldu."

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan pazar günü deplasmanda Eğirdirspor'a konuk olacak olan Akşehirspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Ender Kalkan başkanlığında yeniden yapılanmaya giden Akşehirspor, İsmet Karababa yönetiminde Eğirdirspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar 3 puanı alarak hem taraftarını hemde yeni yönetimini mutlu etmek istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.