Hedefimiz galibiyet

Hedefimiz galibiyet

BAL Ligi'nde mücadele eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor, sahaya iniyor. Akşehirspor evinde Dumlupınar Üniversitesi'ni ağırlarken Sarayönü Belediyespor ise Akıncılarspor'a konuk olacak. İki mücadele de saat 14.00'te başlayacak

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor bugün 16.hafta müsabakları için sahaya iniyor. Akşehirspor evinde Dumlupınar Üniversitesi'ni ağırlarken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda Akıncılarspor'a konuk olacak. İki mücadelede saat 14.00'te başlayacak.

HEDEF ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK

Ligde üste üste aldığı 2 galibiyetle morallarin tavan yaptığı Sarayönü Belediyespor, bugün ligin dibine demir atmış konumda bulunan Akıncılarspor'a konuk olacak. Ligin 16.hafta maçında bugün Kütahya temsilcisine konuk olacak olan yeşil-siyahlı temsilcimizde tek hedef '3 puan'. Tavşanlı Ada Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 14.00'te başlayacak. Mücadeleyi hakem  Oğuzhan Erdoğan yönetecek. Erdoğan'ın yardımcılıklarını Ali Rıza Öztürk ile Sinan Günaydın yapacak.

RAHAT BİR NEFES ALMAK İSTİYOR

Maddi sıkıntıların gündemde olduğu bir diğer temsilcimiz olan Akşehirspor ise bugün evinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ni ağırlayacak. Nasreddin Hoca Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 14.00'te başlayacak.  Maçı hakem Emre Bulut yönetecek. Bulut'un yardımcılıklarını Birkan Çanakcıoğlu ve Ercan Akdeniz yapacak. Kırmızı – beyazlı temsilcimiz ligde son 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ni yenerek ligde rahat bir nefes almak istiyor.

DAVRAZ BAY GEÇECEK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta 16.haftada birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Grupta zirve mücadelesi veren Isparta Davrazspor haftayı bay geçecek. Zirvede yer alan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ise bugün Eğirdirspor'a konuk olacak.Grupta oynanacak maçlar şöyle: "Akıncılarspor -  Sarayönü Belediyespor, Serik Belediyespor – Tavşanlı Linyitspor,  Kepez Belediyespor – Sandıklıspor, Hisar Belediyespor – Konyaaltı Belediyespor,  Eğirdirspor - Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Akşehirspor – Kütahya Dumlupınar Üniversitesi – Akşehirspor."

ABİDİN KURT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.