Hedef ligde tutunmak

Hedef ligde tutunmak

Cumartesi günü Selçukspor ile play-out mücadelesine çıkacak olan Akşehirspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar rakibini yenerek ligde tutunmak istiyor

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta sezonu Konya takımları arasında son sırada tamamlayan Akşehirspor, statü gereği cumartesi günü oynayacağı Selçukspor karşılaşmasının hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Akşehirspor, Selçukspor'u mağlup ederek ligde kalmak istiyor.

YENİDEN TOPARLANDI

BAL Ligi'nde mücadele eden Akşehirspor, sezonu 26 puanla 10.sırada tamamlayan Akşehirspor statü gereği Selçukspor ise play-out mücadelesine çıkacak. Bu sezon çalkantılı günler yaşayan Akşehirspor, Ender Kalkan'ın tekrar başkan olması ile yeniden umutlandı. Teknik direktörlük koltuğuna Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi Başkanı İsmet Karababa'yı getiren kırmızı-beyazlılar yeniden toparlanma sürecine girdi.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Referandum nedeniyle izne çıkan kırmızı-beyazlılar, dün gerçekleştirdiği antrenmanla cumartesi günü Şehit Muharrem Samur Sahası'nda oynayacağı Selçukspor mücadelesinin hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlılarda teknik direktör İsmet Karababa, karşılaşmanın önemine değinerek futbolcularını motive ederken sahadan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini belirtti.

HEDEFİMİZ LİGDE TUTUNMAK

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan İsmet Karababa, “ Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Başkanımız Ender Kalkan ve yönetimi, ben ve teknik ekibim zor bir görev üstlendik. Amacımız Akşehir’in gençlerine ve sporla ilgili sosyal yaşamına hizmet etmek. Yaklaşık 3 haftadır çalışıyoruz. Az sayıda da olsa görevinin ve üzerine düşenin bilincinde bir oyuncu grubumuz var. Bu oyuncu grubumuzla ilk olarak Akşehir’i ligde tutmak istiyoruz. Daha sonrasında ise hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Tüm sıkıntılara rağmen inşallah bu ligde kalacağız ve Akşehirspor için yeni bir sayfa açacağız”diye konuştu

İKİNCİ RANDEVU

Cumartesi günü Şehit Muharrem Samur Sahası'nda saat 14.00'de Selçukspor ile Akşehirspor ikinci kez karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon play-out mücadelesinde Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Akşehirspor 3-0 kazanarak yeniden Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etme hakkı kazanmıştı.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.