Hedef liderlik

Hedef liderlik

Atiker Konyaspor, bugün ZTK H Grubu 3.maçında Yenişehir Stadyumu'nda Gümüşhanespor'a konuk olacak. Saat 12.00'de başlayacak mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yeşil-beyazlılar rakibini yenerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) H Grubu'nda bugün Gümüşhanespor ile Atiker Konyaspor karşı karşıya gelecek. Gümüşhane Yenişehir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetirken maç ise 12.00'de başlayacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Ata Yıldırım yapacak.Mücadelenin dördüncü hakemi ise Volkan Şeker.

3 KULVARDA SEZONA BAŞLADI

Sezona 3 kulvarda başlayan temsilcimiz, Avrupa'dan elenerek Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda daha önce 2 karşılaşmaya çıktı. Grubun ilk maçında Kızılcabölükspor'u 4-0 yenen Atiker Konyaspor, grubun 2.maçında ise evinde ağırladığı Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. 4 puanı bulunan Konyaspor H Grubu'nda 2.sırada yer alıyor. Konyaspor'un rakibi Gümüşhanespor ise grupta 2'de 2 yapma başarısı gösterdi.Grubun ilk maçında Trabzonspor'u 2-1 yenen Gümüşhanespor, ikinci maçta ise evinde ağırladığı Kızılcabölükspor'u 1-0 yenerek 2'de 2 yaparak grupta liderliğini sürdürdü.

KONYASPOR ÜSTÜN

Gümüşhanespor ile Atiker Konyaspor tarihlerinde bugün 5.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce TFF 1.Lig'de 4 kez karşı karşıya gelen iki ekip bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan maçlarda Atiker Konyaspor'un Gümüşhanespor'a kurduğu üstünlük göze çarpıyor. İki ekip arasında oynanan 4 mücadeleden; üçünü Atiker Konyaspor kazanırken 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 2001-2002 sezonunda Gümüşhanespor'un sahasında oynanan maçı Atiker Konyaspor 1-0 kazanırken 2002-2003 sezonunda oynanan mücadele ise 0-0'lık beraberlikle sonuçlanmıştı.

HAZIRLIKLARI DÜN TAMAMLADI

Anadolu Kartalı, dün gerçekleştirdiği Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.knik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda topla yapılan ısınma hareketleri, pas ve top kapma çalışması ile başladı. Antrenman topla oyunla sona erdi. Yeşil-beyazlılar dün akşam saatlerinde Trabzon'a özel uçakla giderken karayolu ile aktarmalı olarak Gümüşhane'ye ulaştı. Temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın as takıma yakın bir kadro ile çıkması bekleniyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor'u yenerek liderliğe oturma peşinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.