Hedef kupada final

Hedef kupada final

Atiker Konyaspor'lu Kaya Tarakçı, Selim Ay ve Abdulkerim Bardakçı, kupada finali hedeflediklerini söylediler

GRUP BİRİNCİSİ OLARAK ÇIKMAK İSTİYORLAR

Ziraat Türkiye Kupası'nda 0-0'lık Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulunan  Atiker Konyaspor'lu futbolcular Kaya Tarakçı, Selim Ay ve Abdülkerim Bardakçı, bu sene kupada final oynayacaklarına inandıklarını söylediler.

KAYA TARAKÇI: TÜM OYUNCULARI KUTLUYORUM

Bizim için önemli maçtı. Çünkü buradan galip geldiğimiz takdirde grup liderliği için büyük bir avantaj sağlayacaktık. Bunu başaramadık. Ama 1 puanda iyidir. Sonuçta Trabzonspor'da iyi bir takım. Öncelikle iki takım oyuncularını da bu soğuk havaya rağmen verdikleri mücadeleden dolayı kutlamak istiyorum. İnşallah kalan grup maçlarımızda amacımıza ulaşıp lider olarak gruptan çıkmayı başarırız.

ABDÜLKERİM: FİNAL OYNAMAYI ÇOK İSTİYORUZ

Grup birinciliği için çok önemli bir maçtı. Kendi sahamızda oynadığımız için galip gelmeyi çok istiyorduk. Hava pek futbol oynamaya müsait değildi ve çok soğuk bir hava vardı. İki takımda çok iyi mücadele etti. Berabere kaldık. İnşallah geçen seneki kupadaki başarımızın daha da üzerine çıkmak istiyoruz. Bunun için grup lideri olmalıyız. Geçen sene yarı final oynamıştık. Bu sene final oynamak istiyoruz.

SELİM AY: HEDEFİMİZ FİNAL OYNAMAK

Kupaya galibiyetle başlamıştık. Bu maçta da galip gelmek istiyorduk. Çünkü Trabzonspor'da ilk maçta yenilmişti. Gruptan birinci çıkma adına önemli bir maçtı. İçeride yenmek istiyorduk. Ama olmadı. Sonuçta yenilmedik ve 1 puanda bizim için iyi. Kupada yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz inşallah. Bu sene geçen sene kapısından döndüğümüz finale çıkmak istiyoruz. İnşallah bu sene kupa finali oynama mutluluğunu yaşayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.