Hdp: Sahte Twitter Hesabımız Yoktur

Hdp: Sahte Twitter Hesabımız Yoktur

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Saruhan Oluç, Sabah, Akşam ve Milliyet gazetelerinde ve bazı basın-yayın organlarında, partinin kurumsal Twitter hesabının, yasal olmayan bazı organizasyonlarla bağlı olduğu şeklinde kışkırtıcı ve suçlayıcı...

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Saruhan Oluç, Sabah, Akşam ve Milliyet gazetelerinde ve bazı basın-yayın organlarında, partinin kurumsal Twitter hesabının, yasal olmayan bazı organizasyonlarla bağlı olduğu şeklinde kışkırtıcı ve suçlayıcı ifadeler içeren gerçek dışı haberler yer aldığını söyledi.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Saruhan Oluç, "Söz konusu haberlere objektif habercilik perspektifiyle bakıldığında bile, hangi Twitter adresinden söz edildiğinin açıkça belirtilmediği gibi, herhangi bir görsel kullanılmadığı da görülmektedir. Partimizin kurumsal Twitter hesabı twitter.com/HDPgenelmerkezi adresli hesaptır. Bilindiği gibi başta Twitter ve Facebook olmak üzere sosyal medya platformlarında önemli kişiler, siyasetçiler ve kurumların adını kullanan çok sayıda sahte profil bulunmaktadır." dedi.

HDP’NİN SOSYAL MEDYA PLATFORMLARI VE WEB SİTE ADRESLERİ

HDP’li Oluç, kurumsal sosyal medya adreslerinin belli ve bunların web sitesinde açıkça belirtildiğine işaret ederek,” Bunlar dışındaki HDP adını ve/veya amblemini kullanan hiç bir sosyal medya hesabı partimizi bağlamamaktadır.

Bölgemizin ve ülkemizin çok önemli günlerden geçtiği şu günlerde, toplumun her kesiminin olduğu gibi medya dünyasının da son derece özenli olması, kışkırtıcı bir dilden uzak durması gerekmektedir.

Sosyal medya platformlarımızın ve web sitemizin adresleri şöyledir:

facebook.com/HDPgenelmerkezi

twitter.com/HDPgenelmerkezi

youtube.com/HDPgenelmerkezi

hdp.org.tr” diyerek açıklamasını tamamladı

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.