Hazırlıklara dün başladı

Hazırlıklara dün başladı

Spor Toto Süper Lig’de ilk devrenin son karşılaşmasında evinde Konyaspor’u konuk edecek Akhisar Belediyespor, Ümraniyespor ile Çarşamba günü yaptığı kupa maçının ardından dün hazırlıklara başladı.

Spor Toto Süper Lig’de ilk devrenin son karşılaşmasında evinde Konyaspor’u konuk edecek Akhisar Belediyespor, Ümraniyespor ile Çarşamba günü yaptığı kupa maçının ardından dün hazırlıklara başladı. Antrenmana kupa maçında forma giyen oyuncular katılmadı.  İdmanda yeşil-siyahlılar Teknik Direktör Tolunay Kafkas önderliğinde düz koşu 5’e 2 pas ve dar alanda paslaşma ve taktik çalışması yaptı. Sakatlığı süren kaleci Milan Lukac salonda çalışırken, kaleci Fatih Öztürk ise takımla çalışmalara başladı.

BİLETLER TÜKENDİ

Akhisar Belediyespor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak mücadele öncesi 10 TL olarak belirlenen misafir tribün biletleri tükendi. Yeşil-beyazlı taraftarlar kendisine ayrılan bölümü dolduracak25 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak müsabakanın biletleri  Maraton Akigo 11 TL, Kapalı 15 TL ve VIP 20 TL şeklinde satışa çıktığı bildirildi. Öte yandan PFDK tarafından verilen cezaya göre Osmanlıspor ile yapılan müsabakanın Kapalı Alt Tribün B blok ve Maraton A, B, C tribünlere giriş yapan seyircilerin FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Konyaspor müsabakasını izleyemeyeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.