Hayıroğlu Beldesinde açılışlar

Hayıroğlu Beldesinde açılışlar

Karatay'a bağlı Hayıroğlu belde Belediyesince hayırseverlerin yardımı ile yapılan cami ve su deposu törenle hizmete açıldı. Törene Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Adalet ve Kalkınma Parti

Hayıroğlu Belde Belediye Başkanı Mustafa Geçgil, açılışta yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden itibaren planlı ve programlı bir çalışma örneği gösterdiklerini söyledi. 
Hayıroğlu beldesinin öncelikli eksiklikleri olan hizmetleri tamamlayarak, halkın vermiş olduğu emaneti layıkıyla yerine getirdiklerini ifade eden Geçgil, yeni iş merkezlerinin, hayırseverler tarafından yaptırılan su artıma tesisi ve caminin beldeye hayırlı olmasını diledi. 
Hayıroğlu Belediye Başkanı Mustafa Geçgil, görev süresince hiçbir ayrım yapmadan bütün vatandaşların hizmetine koştuklarını ve bugüne kadar verdikleri sözleri yerine getirdiklerini bildirdi. 
Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de Hükümet ve belediyelerin aynı parti mensuplarından olması nedeniyle, bugüne kadar hayata geçirilemeyen projeleri bir bir gerçekleştirdiklerini söyledi. 
Hükümetle belediyelerin aynı partiden olmasının getirdiği avantajları kullandıklarını ve bugüne kadar çözülemeyen sorunları çözdüklerini ifade eden Hançerli, ''Karatay Belediyesinde ne varsa Hayıroğlu'nda da olması için gayret sarf ettik'' dedi. 
Program sonunda Hayıroğlu beldesinde hayırseverlerin desteği ile yaptırılan cami ve su deposu okunan dualarla hizmete açıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.