Havzanspor şampiyonluğa seviniyor

Havzanspor şampiyonluğa seviniyor

Futbol 2. Amatör Küme C Grubunu yenilgisiz şampiyon tamamlayan Havzansporda 1. Kümeye yükselmenin sevinci yaşanıyor

Futbol 2. Amatör Küme C Grubunu yenilgisiz şampiyon tamamlayan Havzanspor’da 1. Kümeye yükselmenin sevinci yaşanıyor. Grubunda 10 maç oynayan mavi-beyazlı ekip bu maçların 8’ini kazanırken 2’sinde berabere kaldı. Hiç yenilmeyen Havzanspor grupta 26 puan toplayarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Havzan ekibi bu maçlarda 23 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü. Mavi-beyazlı ekip 3 grubun yer aldığı 2. Küme’de namaglup unvanının yanına en az gol yiyen takım unvanına da ekledi.

Sezona Abdurrahman Baysangur gibi tecrübeli bir antrenör ile başlayan Havzanspor sezon sonunda mutlu sona ulaştı. 1. Kümeye tekrar döndükleri için mutlu olduklarını ifade eden Havzanspor Kulüp Başkanı Fevzi Tezcan, “ Abdurrahman Baysangur ve Şahin Şarlak hocamla birlikte oyuncularımı kutluyorum. Sezon başında koyduğumuz hedefimize ulaştık. Bir önceki sezonda talihsiz bir şekilde küme düşmüştük. Havzanspor olarak iyi bir sezonun ardından tekrar 1. Kümeye döndük. 1. Kümede de Havzanspor’a yakışır bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Havzanspor Genel Kaptanı Mustafa Armutlu ise beraberlik bile almadan ligi tamamlamak istediklerini ancak başaramadıklarını söyledi. Armutlu, “ Kulüp olarak iyi bir sezon geçirdik. Grupta 10 maç oynadık ve 8 galibiyet aldık. Ancak hedefimiz 10’da 10 yaparak farklı bir başarıya imza atmaktı fakat Altınekinspor ve Hilalspor ile berabere kaldık. Yinede yenilgi almadan şampiyon olduk. 1. Kümeye tekrar geri döndüğümüz için mutluyuz” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.