Hataları tekrar yapmayacağız

Hataları tekrar yapmayacağız

Akşehirspor teknik direktörü  Mustafa Yağar, "İnşallah birinci devre yaptığımız hataları tekrardan yapmayacağız. İyi bir uyum yakaladık. Takımda muhteşem bir hava var. İkinci yarının bizim iyi geçmesini temenni ediyorum" dedi

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden ve ligin ilk devresinde topladığı 13 puanla 10.sırada yer alan Akşehirspor, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar Konya derbisinin ertelenmesiyle 22 Ocak 2017 tarihinde oynayacağı Konyaaltı Belediyespor maçına odaklandı. Akşehirspor teknik direktörü Mustafa Yağar, Merhaba Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulunarak ligin ikinci devresi ile yaptıkları transferleri değerlendirdi.

SAHADA ÇALIŞAMADIK

Hava koşullarının kendilerine dezavantaj yarattığını kaydeden Akşehirspor teknik direktörü Mustafa Yağar, " 26 Aralık 2016'dan beri aralıksız salonda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece oyuncularımıza yılbaşı tatili verdik. Hava koşulları Konya'da kötü. Birçok takımı olumsuz etkilediği gibi bizi de olumsuz bir şekilde etkiledi. Saha çalışması yapamadık. Salonda çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz" dedi.

MUHTEŞEM HAVA VAR

İyi bir hava yakaladıklarını ifade eden Mustafa Yağar, "İnşallah birinci devre yaptığımız hataları tekrardan yapmayacağız. İyi bir uyum yakaladık. Takımda muhteşem bir hava var. İkinci yarının bizim iyi geçmesini temenni ediyorum" sözlerini kullandı.

7 OYUNCU TRANSFER ETTİK

"7 oyuncu kadromuza dahil ederken 7 oyuncu ile yolları ayırdık" diyen Mustafa Yağar, "Kadromuzdan; Mustafa Sayan, Hasan Sayan, Mustafa Aksoy, Muhammet Aksoy, Mefayir Tekin, Mikail Canlı ve Gökhan Köksal ile yollarımızı ayırdık. Bu oyuncuların eksikliğini Mehmet Aksel Karadağ, Akif Karakuş, Mehmet Yaşav, Mahmut Gerdan, Barış Demir, İrfan Sezgin Selçuk ve Numan Buhur'u transfer ederek kapattık. İnşallah oyuncularımız bize çabuk uyum sağlar" şeklinde görüş belirtti.

AKİF İLE YAŞAV UYUM SAĞLAR

Akif Karakuş ile Mehmet Yaşav'ın takıma çok şey katacağını söyleyen Yağar, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Serik Belediyespor'dan kadromuza kattığımız Akif Karakuş ile Ladik Belediyespor'dan kadromuza kattığımız Mehmet Yaşav'ın takıma çok şey katacağını düşünüyorum. Çıplak gözle izlediğim ve yönetimden ısrarla istediğim isimlerden. İnşallah bizi ligin ikinci yarısında taşıyacaklar." Mustafa Yağar, Akşehirspor için birçok fedakarlıkta bulunan  kırmızı-beyazlı yönetime ve Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya teşekkür etmeyi unutmayarak sözlerine ekledi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.