HAS Parti Beyşehirde Şanal yeniden başkan

HAS Parti Beyşehirde Şanal yeniden başkan

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Beyşehir İlçe Teşkilatı'nda yapılan birinci olağan genel kurulda Ali Şanal yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Beyşehir İlçe Teşkilatı'nda yapılan birinci olağan genel kurulda Ali Şanal yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi. Göl Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula HAS Parti Konya İl Başkanı Veli Tolu, İl Başkan Yardımcıları Esat Ulu, Tahir Özer, Ahmet Demirkirişçi, Meram İlçe Başkanı Süleyman Boyalı,Beyşehir İlçe Başkanı Ali Şanal, il yönetim kurulu üyeleri, İlmen Belde Belediye Başkanı Hürriyet Şahin, ve delegeler iştirak etti.

Kongrenin açılışında kürsüye gelen HAS Parti İlçe Başkanı Ali Şanal,devlet eliyle yapılan yardımların Türkiye’deki açlığın en büyük göstergesi olduğuna dikkat çekti. Şanal, “Yardım tok adama değil aç insana dağıtılır. Türkiye mükemmelse bu dağıtma niye?” diye konuştu.

Genel kurulda konuşan Konya İl Başkanı Veli Tolu ise, “Biz sistemle kavgalıyız senin emeğini çalan benim alın terimi çalan ve birilerine peşkeş çeken sistemle kavgamız var. Ve bu düzen değişmedikçe mücadelemiz kıyamete kadar devam edecektir” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.