Hamza Yerlikaya “Şiddete hayır” dedi

Hamza Yerlikaya “Şiddete hayır” dedi

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, ''Artık sporda şiddet, holiganizm dedikleri o unsurları Türkiye'de görmemek istemiyoruz" dedi.

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, ''Artık sporda şiddet, holiganizm dedikleri o unsurları Türkiye'de görmemek, tribünlerde sadece koltuk parasını verip de 'Ben burada her istediğimi yaparım, her istediğim şekilde hareket ederim' anlayışını ortadan kaldırmak istiyoruz'' dedi.
Spor kulüplerinin sorunları ile sporda şiddet sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun sözcülüğünü de yapan Yerlikaya, yaklaşık 1.5 ay önce kendisinin de içinde yer aldığı AK Partili bir grubun sporda şiddet, mali, hukuki durum, spor kulüplerinin durumları, olimpiyattaki sporculara yapılabilecek katkılar gibi konularda bir önerge hazırladıklarını belirtti.

Bunun gereği olarak kendisinin de içinde bulunduğu komisyonun kurulduğunu ifade eden Yerlikaya, muhalefet ve iktidar partisinin milletvekillerinin içinde yer aldıkları komisyonun çalışmalarına başladığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.