‘Halk yoksullaştı, milyarderler arttı!’

‘Halk yoksullaştı, milyarderler arttı!’

29 Mart mahalli idareler seçimlerinde takvim geriye sayarken, MHPnin en iddialı olduğu bölgelerden biri olan Selçuklu bölgesinde, parti teşkilatı tarafından üçüncü seçim bürosu açıldı.

Seçim bürosunun açılışına MHP eski Milletvekili Sait Gönen, MHP Selçuklu Belediye başkan adayı M. Sırrı Demirel, parti il ve ilçe yöneticileri, MHP Selçuklu Kadın Kolları ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışı dualarla yapılan Yazır Seçim bürosu açılışında konuşan, MHP eski milletvekili Sait Gönen, “AKP iktidara geldiğinde 6 tane dolar milyarderi vardı şimdi 60 tane var bunun neresi adalet ve kalkınmadır dağıtım adaletli ve eşit olmalıdır” dedi. İnsanların gitgide yoksullaştığını cebindeki paranın azaldığını ifade eden Gönen, “Bir de öbür tarafa bakıyoruz belli bir kesim sefa sürmekte ve vatandaşın sorunlarını görmezden gelerek kendi yandaşlarına her türlü imkânı sunmaktadır sizlere soruyorum bunu neresi adalet? Mağdur ve yoksul insanımızın yaralarını saracak onlara merhem olacak politika anlayışından uzak anlayışa son verilmelidir” diye konuştu.

MHP Selçuklu belediye başkan adayı Mustafa Sırrı Demirel ise Yazır Mahallesi sakinlerinden Selçuklu’da kendisini destekleme sözü alarak, sandığa 45 gün kala çalışma temposunun daha da hızlandıracaklarını ve bu noktada zafer ekip çalışmasıyla kazanılır anlayışıyla başarıya ulaşacaklarını ifade etti.‘Verin Selçuklu kartalını taşıyamazsam namerdim’ sloganını yineleyen Demirel, “Biz sizin için varız size sıcak ve yakın yönetim anlayışımızla yanınızda olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.