Günbaş: Evimizde kazanmak istiyoruz

Günbaş: Evimizde kazanmak istiyoruz

Anadolu Selçuklusporun Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş Konyalı futbolseverleri takımın maçlarını izleyip futbolculara destek olmaya çağırdı.

Anadolu Selçukluspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş Konya’lı futbolseverleri takımın maçlarını izleyip futbolculara destek olmaya çağırdı. Spor Toto 2. ligin 7. hafta karşılaşmasında 21 Ekim 2012 Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda saat 15:00’da başlayacak maçta Alanyaspor’u konuk edeceğimizi hatırlatan Başkanımız Mehmet Günbaş, puanları aynı iki takımın maçının izlemeye değer, zevkli bir müsabaka olacağını, genç futbolcularımızın haftalardır gösterdiği mücadelenin görülmesi gerektiğini kaydetti.

Mehmet Günbaş’ın açıklaması şöyle. “Özellikle iç sahada oynadığımız karşılaşmalarda takımımız üstün mücadele örneği sergiliyor. Biz istiyoruz ki kendi sahamızda oynadığımız maçlarımızı dolu tribünler önünde oynayalım. Bu sezon Konya futbolu için büyük şans olacağını düşündüğümüz pilot takım uygulaması ile asıl amacımıza hizmet ederken başarıyı da yakalayabilmeliyiz. Genç kardeşlerimiz sahada mücadele ederken hem takımlarının başarısını istiyor hem de yeni sezonlarda Konya futboluna daha fazla hizmet edebilmenin uğraşını veriyorlar. Yönetim kurulumuzun gayretleri ve teknik heyetimizin göstereceği başarıyla üst takımımıza oyuncu verebilmek bizim için en büyük başarı olacaktır. Takımımıza bu sezon katılan futbolcuların yanı sıra Torku Konyaspor ve Torku Şekerspor takımından gelen oyuncular çok güzel bir uyum yakaladı. Tecrübeli futbolcularımız genç kardeşlerine örnek oluyorlar. Ligin ilk iyi haftasında yakaladığımız tempoyu ilerleyen haftalara taşıdık. Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor beraberliklerinin ardından iç sahada oynadığımız iki maçta 7 gol bulduk. Altay deplasmanında iyi mücadele etmemize rağmen gol bulamadık ve 1 puanla döndük. İç sahada ki güzel futbolumuzu Alanyaspor maçında da sürdürerek çıkışımıza devam etmek istiyoruz. Konya’lı futbol severlerde tribünleri doldurursa onlara güzel bir futbol izlettirip galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi Geçtiğimiz sezonlarda Torku Konyaspor teknik kadrosunda ve alt yapı takımlarının başında da görev yapan Teknik Direktör Salih Eken ve teknik heyetle futbolculara güvendiklerini kaydeden Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş “Konya’lı bir teknik heyet ve çok sayıda Konya’lı genç kardeşimizin de kadromuzda bulunması geleceğimiz adına umut vericidir” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.