GSGM e-imza dönemine giriyor

GSGM e-imza dönemine giriyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yılbaşından itibaren e-imza dönemine geçecek. Strateji Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ve son aşamaya gelinen sistemin, yılbaşından itibaren yürürlüğe gireceği açıklandı.

 Proje sayesinde zaman ve israf kaybının asgariye ineceğini ifade eden Strateji Dairesi Başkanı Mete Erol, “Bu sayede hem zamandan hem de kaynak israfından kurutulacağız. Sisteme Türkiye çapında faaliyette bulunan 81 Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerimiz de dahil olacak” şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’ün talimatıyla böyle bir çalışma başlattıklarını ve projede sona gelindiğini ifade eden Erol, projenin içeriğiyle ilgili olarak kurumda hizmet içi eğitimlerin devam ettiğini ve Ocak 2011 ile birlikte GSGM’ de e- imza döneminin resmen başlayacağını söyledi. Projeyle birlikte, artık ellerinde evraklarla genel müdürlük makamına gidiş-gelişlerin sona ereceğini daha süratli ve güvenilir bir sistem ile zamandan çok büyük tasarrufta bulunacaklarını belirten Mete Erol, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Bu projeyle birlikte süreç yönetim sistemi de devreye girecek. Bu sistem sayesinde hangi evrak nerede takıldı anında görülecek. İşler çok daha süratli hale gelecek. Bu sistem GSGM bünyesi içinde daireler arasında da hizmet verecek. Birçok devlet kuruluşundan önce GSGM’in böyle bir sisteme geçecek olması çok büyük bir yeniliktir.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.