Gözler Play-Out maçına çevrildi

Gözler Play-Out maçına çevrildi

Bölgesel Amatör Lig ve Amatör Küme Süper Grupta 2016-2017 sezonu tamamlandı.

Bölgesel Amatör Lig ve Amatör Küme Süper Grupta 2016-2017 sezonu tamamlandı. Amatör Süper Grupta Haftaya 1 puan farkla Selçukspor’un önünde giren Ereğlispor deplasmanda Muhasebe Gençlerspor’u 1-0 yenerek şampiyon oldu ve adını Bölgesel amatör Lige yazdırdı  Ereğlispor bu şampiyonlukla  geçtiğimiz sezon düştüğü Bölgesel Amatör Lige yeniden yükseldi. Selçukspor ise Kulu Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanmasına rağmen ligi ikinci sırada tamamladı. Sarı lacivertli ekip Akşehirspor ile Play-Out maçı oynayacak.

SARAYÖNÜ 3.AKŞEHİR 10.BİTİRDİ 

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'taki temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ligin son hafta maçında deplasmanda Antalya temsilcisi Serik Belediyespor'u 3-1 yenerek ligi 4. Sırada tamamladı.

Grupta Konya il birinciliğini tamamlayan Sarayönü Belediyespor statü gereği ligde kalmayı garantiledi. Sarayönü Belediyespor gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek.

Ligin son hafta karşılaşmasında evinde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u ağırlayan Akşehirspor rakibine 3-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip sezonu 10. sırada tamamladı.  

Kırmızı-beyazlılar statü gereği ilerleyen günlerde Konya Süper Amatör Küme ikincisi Selçukspor ile Play-Out mücadelesine çıkacak. Akşehirspor yenilmesi halinde Süper Amatör Küme'ye düşecek.

SELÇUK VE AKŞEHİR İKİNCİ KEZ KARŞILAŞACAK

Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Selçukspor geçtiğimiz sezonda da şampiyonluğu son anda kaçırmış ve Play-Out maçı oynamak zorunda kalmıştı. Ligi şampiyon tamamlayan İhsaniye Gençlerbirliği ise Bölgesel Amatör Lige katılmamıştı. Selçukspor geçtiğimiz sezonda Akşehirspor ile Play-Out maçında karşı karşıya gelmiş ve bu maçı 3-0 kaybetmişti. Selçukspor  bu sezon yine Akşehirspor ile karşı karşıya gelecek.  

23 NİSANDA OYNANMASI BEKLENİYOR

Bölgesel Amatör Ligin son ekibini belirleyecek Play-Out karşılaşmasının 23 Nisan tarihinde oynanması bekleniyor. Süper Grup 2.’si Selçukspor  Bölgesel Amatör Lig7. Grupta mücadele eden ve grupta Konya sıralamasında ikinci olan Akşehirspor ile karşılaşacak. Geçen sezon ki maçı Akşehirspor 3-0 kazanmış ve ligde kalmıştı.

HAKAN ARMUTCU    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.