Gözler Eyüpspor'da

Gözler Eyüpspor'da

İlk yarının son maçında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda teknik dama Mevlüt Ataseven tarafından verilen iki günlük izin bugün sona erecek ve hazırlıklar başlayacak.

Bayrampaşa ile berabere kalarak galibiyet hasretini 7 maça çıkaran Anadolu Selçukluspor, 16. haftayı maç yapmadan kapatacak. İlk yarının son maçında Eyüpspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar hazırlıklarına bugün başlıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 16. haftasınımaç yapmadan kapatacak. İlk yarının son maçında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda teknik dama Mevlüt Ataseven tarafından verilen iki günlük izin bugün sona erecek ve hazırlıklar başlayacak. 17. hafta maçının ilk çalışmasını bugün saat 16.00'da yapacak olan yeşil-beyazlılar, antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcuları kısa bir toplantı yapacak. Bayrampaşa maçında yapılan hataları bir kez daha masaya yatıracak olan teknik adam Ataseven, Eyüpspor maçında bunların tekrarlanmamı konusunda futbolcularına uyarılarda bulunacak.

Teknik adam Mevlüt Ataseven nezaretinde bugün yapalacak çalışmaya ilk yarıyı tamamlayan Yaser Hacımustafaoğlu ve sakatlıkları devam eden Abdullah Çoban ile Serbay Yağız katalmıyacak. Son haftalarda önlenemez bir düşüş yaşayan Anadolu Selçukluspor, alt sıralardan kurtulma çabası veren Bayrampaşa ile kendi saha ve seyircisi önünde golsüz berabere kaldı. 5 haftalık bir düşüşün ardından teknik adam değişikliğine giden yeşil-beyazlılar, Ataseven ile çıktığı ikinci maçtan da galibiyet alamamış oldu. Anadolu Selçukluspor, bu sonuçla üç puan hasretini 7 haftaya çıkardı. Aldığı beraberlikle puanını 17 yapan yeşil-beyazlıların puan cetvelindeki yeri ise değişmedi. Yeşil-beyazlılar geride kalan 15. hafta sonunda ligin 10. sırasında bulunuyor.

2.Lig Beyaz Grup'ta ligin zirvesi geçtiğimiz haftasonu el değiştirdi. 15. haftaya lider giren İnegölspor, kendisini yakından takip eden Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Oldukça büyük bir mücadele örneğine sahne olan maçı 1-0 kazanmayı başaran Balıkesir, puanını 29'a çıkarak zirveyi 27 puanlı İnegölspor'dan devraldı. Ligin 3. sırasında bulunan Yeni Malatyaspor, Çamlıdere Şekerspor'u 2-1 mağlup etti ve 24 puanla yerini korudu. 24 puana ulaşan diğer takımlardan Tokatspor, İskenderun Demir Çelik'i 1-0, Kızılcahamamspor ise Körfez Futbol Kulübü'nü 5-2 mağlup ederek yarışya tevam ettler. Bu takımlardan Tokatspor 4., Kızılcahamam ise 5. sırada bulunuyor.
Beyaz Grup'ta 15.hafta karşılaşmaları geçtiğimiz hafto sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Lig'de alınan sonuçlar şu şekilde:

Altay 1–3 Gaziosmanpaşa, Anadolu Selçukluspor 0–0 Bayrampaşa, Eyüpspor 1–0 Kırklarelispor, Yeni Malatyaspor 2–1 Çamlıdere Şekerspor, Balıkesirspor 1–0 İnegölspor, Denizli Belediyespor 2–2 Ofspor, Kızılcahamamspor 5–2 Körfez Futbol Kulübü, Tokatspor 1–0 İskenderun Demir Çelikspor. Ligin 16. hagtasında oynanacak maçlar ise şunlar: Bayrampaşa-Eyüpspor, Gaziosmanpaşa-Alanyaspor, İskenderun Demir Çelikspor-Altay, Körfez Futbol Kulübü-Tokatspor, Ofspor-Kızılcahamamspor, İngölspor-Denizli Belediyespor, Çamlıdere Şekerspor-Balıkesirspor, Kırklarelispor-Yeni Malatyaspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.