Gözler Bayrampaşa'da

Gözler Bayrampaşa'da

6 haftalık galibiyet hasretine evinde oynayacağı Bayrampaşa maçında son vermenin hesaplarını yapan Anadolu Selçukluspor, zorlu maçın hazırlıklarına başladı.

6 haftalık galibiyet hasretine evinde oynayacağı Bayrampaşa maçında son vermenin hesaplarını yapan Anadolu Selçukluspor, zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik adam Ataseven, şanssızlıklara bu hafta dur demek istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla başlayan yeşil-beyazlılarda teknik adam Mevlüt Ataseven idman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Kırklarelispor maçında yapılan hataları masaya yatıran Ataseven, Bayrampaşa maçı öncesinde işi daha sıkı tutmaları gerektiği konusunda futbolcularına uyarılarda bulundu. Kırklarelispor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 6 haftaya taşıyan yeşil-beyazlılar, seyircisi önünde üç puanı almanın ve kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapıyor.

Kırklarelispor maçında aldığı yenilgi ile 16 puanda kalan Anadolu Selçukluspor'un ligin 10. sırnasındaki yeri değişmedi. Ligin ilk yarısını kapatan Yaser Hacımustafaoğlu, bugün yapılan antrenmana katılmadı. Sakatlıkları devam eden ve Kırıkkale deplasmanına götürülmeyen Abdullah Çoban ve Rıdvan Sağlam ise dün yapılan çalışmada yer aldılar ve antrenmanı yaptıkları düz koşularla tamamladılar. Başarılı futbolcuların Bayrampaşa maçında forma giyip giyemeyecekleri önümüzdeki günlerde belli olacak. Ligde 15. hafta müsabakalarının programı ise şu şekilde 9 Aralık 2012 Pazar Saat 13:30 Anadolu Selçukluspor-Bayrampaşaspor Altay-Gaziosmanpaşa Balıkesirspor-İnegölspor Denizli Belediyespor-Ofspor Eyüpspor-Kırklarelispor Kızılcahamamspor-Körfez Futbol Kulübü Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor Yeni Malatyaspor-Çamlıdere Şekerspor.

ŞANSSIZLIKLARA ARTIK DUR DEMELIYIZ

Kırklareli deplasmanında şanssız bir yenilgi aldıklarını Teknik direktör Mevlüt Ataseven “Şanssızlımızı bu hafta yıkıp üç puan almak istiyoruz” dedi. Görev başlayalı henüz bir hafta bile olmadığını kaydeden Teknik Direktör Mevlüt Ataseven yaşanan şanssızlıklara ve sakatlıklara artık dur demenin zamanı geldiğini belirtirken; “Kırklareli deplasmanında kötü bir maç oynamadık. İki takımında kanabileceği bir maçtı. Direkten dönen topumuz var. Atabilsey o golü belki üç puanı alan taraf biz olacağız. Ağırlaşan zeminde iki takımda zorluk çekti. Ama yaşanan tüm şanssızlıkları artık bir kenara bırakmamızın zamanı geldi. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Bayrampaşaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmeliyiz. Oynayacağımız müsabakanın önemini biliyoruz. Bayrampaşaspor bizden 4 puan ve 4 basamak geride. Kazanarak hem aşağıyla olan bağlantımızı kesmek hem de yukarı gurubun içinde yeniden yer almak istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kazanmak bizim için önemli. Son haftalarda takım içinde yaşanan sakatlıklar gerçekten moral bozucu olmuş. Özellikle Yaser Hacımustafaoğlu, Abdullah Çoban gibi takıma doğrudan katkı sağlayan isimlerin sakatlıkları oyun gücünü etkilemiş. Kısa zaman içinde toparlanmak için bize bir galibiyet gerekli. Onu da bu hafta hep birlikte almak istiyoruz” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.