Gözler Başak’a çevrildi

Gözler Başak’a çevrildi

İstanbulspor karşısında da bekleneni veremeyen Selçuk Üniversitesi, Başakspor maçının hazırlıklarına başladı. Temsilcimizin hedefi evinde kazanarak iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu oynanacak olan Başakspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Lig’in 17. haftasında karşı karşıya geldiği İstanbulspor’a 105-104 mağlup olan temsilcimizde moraller bozuk. Hazırlıklara eksiksiz başlayan sarı-mavililerde yönetim kurulu da Başkan Kürşat Turgut Başkanlığında toplanacak ve kötü gidişin nedenlerini masaya yatıracak.
Torku Selçuk Üniversitesinde Başakspor maçının hazırlıkları bugün moralsiz olarak başladı. Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır İstanbulspor karşısında alınan yenilginin hiçbir şekilde mazeretinin olamayacağını söyleyerek; “Camiamızdan özür dileriz. Biz lige gerçekten çok büyük ümitlerle şampiyonluk ve yeniden BEKO Basketbol ligi olarak başlamıştık. Ancak gelinen noktada maalesef büyük hayal kırıklığı içerisindeyiz. Yönetim olarak yapacağımız haftalık toplantıda bundan sonraki yol haritamız için genel bir değerlendirme yapmak durumundayız. Konya basketbol branşında gerçek anlamda başarı bekleyen ve buna da müsait bir Büyükşehir. Yeniden toparlanabilmek ve hiç olmazsa Play-Off maçlarında istenilen arzulanan istikrarı yakalamak adına ne yapabiliriz diye arayış içerisindeyiz” dedi  
Öte yandan B Grubu’nda sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ligde ortaya koyduğu performans ve aldığı sonuçlar ile yönetim kurulu kadar taraftarlarını da hayal kırıklığına uğratmaya devam eden Torku Selçuk Üniversitesi İstanbulspor’a da yenilince hesaplar alt üst oldu. Sarı-Mavili takımın İstanbulspor maçını başta kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut olmak üzere çok sayıda yönetim kurulu üyesi de izledi.
Kafile Başkanı Hasan Özdemir dün sabah takımla birlikte erken saatlerde Konya’ya döndü. Normal süresi berabere biten maçın iki kez uzatmaya gittiğini ve bu karşılaşmanın maçtan öncede beklendiği gibi baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olduğunu belirten As Başkan Hasan Özdemir; “Her iki takımın kadrosuna baktığımız zaman kağıt üzerinde favori olarak gösterilen takım tartışılmasız bizdik. Rakibimizin Amerikalı oyuncusu dahi olmadığını ve nerede ise bize karşı iki uzatmada dahil ancak 7 oyuncu ile kafa tutup bizi yendiklerini düşünecek olursak bir sıkıntının olduğunu ifade etmemiz gerekir. yarın yapacağımız yönetim kurulu toplantısında daha geniş ve detaylı bir değerlendirme yapacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.