Görgülügil yeni  yönetimi tanıttı

Görgülügil yeni yönetimi tanıttı

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 2. Olağan Genel Kurul ile Konya STK Platformunun yeniden başkanı seçilen Muhsin Görgülügil, yeni yönetimini tanıtarak, “Yeni döneme yeniliklerle giriyoruz” dedi

Konya Sivil Toplum Platformu geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri 2. Olağan Genel Kurul sonrası Bayır Diamond Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimini tanıttı. Yönetim Kurulu Toplantısına güven oyu alarak yeniden başkan seçilen Muhsin Görgülügil ve yeni yönetim ekibi katıldı. Konya STK Platformu Başkanı Muhsin Görgülügil, “Genel kurul, 181 gönüllü üyesi olan platformun 114 üyesinin katılımı ile oldukça coşkulu bir ortamda yapıldı” dedi.

DEMOKRATİK ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLEN BİR SEÇİM OLDU

Yeni seçimle birlikte başkanlık süresinin 3 yıl olarak belirlendiğini dile getiren Görgülügil, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Aynı başkanın üst üste ancak iki dönem başkanlık yapmasına da karar verildi. Yönetim Kurulu üye sayısının 30'da kalması kabul edilmiş ve Yönetim Kurulu üyelerinin bundan sonraki her seçim döneminde en az yarısının değişmesi kararlaştırılmıştır. İcra heyetinin 13 kişi olması kabul edilmiş ve akabinde başkanlık seçimine geçilmiştir. Muhsin Görgülügil ve Nazif Karlıer'in başkan adayı olarak yarıştığı ve oldukça medeni bir ortamda geçen genel kurulumuz, Muhsin Görgülügil'in güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesi ile sonuçlanmıştır. Bu durum, divan heyeti tarafından haziruna ilan edilmiş, oldukça seviyeli ve sivil toplum ahlakına yakışır bir ortamda gerçekleşen genel kurul ve seçimimiz, son olarak başkan adaylarımızın konuşmalarıyla devam etmiştir. Üye ve gönüllülerimizin dilek ve temennileriyle de saat 23.00'da nihayete erdirilmiştir. Duayenlerin tecrübeleriyle gençlerin enerjisini birleştirerek daha sivil ve daha heyecan dolu etkinlikler beklentisine uygun çalışmaların hedeflendiği yeni dönemin, hayırlara vesile olmasını diliyor, Konya Sivil Toplum Kuruluşları 2. Olağan Genel Kurulu sonunda seçilen yönetim kurulu listemizi siz değerli basın mensubu ve halkımızın bilgilerine sunuyoruz.”

YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Yönetim Kurulu listesi ise şu isimlerden oluşuyor: “İcra Kurulu; Muhsin Görgülügil, Abdullah Çay, Abdürrahim Arslan, Adem Ceylan, Derviş Argun, Fatih Ceylan, Gürsoy Bilgin, İblrahim Türk, İhsan Erdim, Mustafa Yıldız, Prof. Dr. Önder Kutlu, Şenol Metin ve Ziya Ercan. Yönetim Kurulu; Ahmet Ağırbaşlı, Aytül Dağ, Bayram Taşdelen, Bekir Akdemir, Ceylani Kılıç, Hasan Ali Ünlü, İdris Bilgi, Mehmet Büyükaslan, Mehmet Kanmaz, Mustafa Varol, Nurettin Kılıç, Sadık Gündoğdu, Sami Bayrakçı, Sami Sorgun, Sami Yıldız, Salih Zeki Keş, Vacid Sır.”

SALİH ACIBADEM

img_7766_880x440.jpgimg_7770_880x440.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.