Goncader’den En Güzel Aşure Yarışması

Goncader’den En Güzel Aşure Yarışması

Lüleburgaz Gonca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, üyelerinin ve misafirlerinin katılımı ile 'En Güzel Aşure' yarışması düzenledi. Dernek tarafından organize edilen programda bayanlar, en güzel aşure yapmak için maharetlerini sergiledi.Derneğe...

Lüleburgaz Gonca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, üyelerinin ve misafirlerinin katılımı ile 'En Güzel Aşure' yarışması düzenledi. Dernek tarafından organize edilen programda bayanlar, en güzel aşure yapmak için maharetlerini sergiledi.

Derneğe üye bayanların ve misafirlerin katılımı ile gerçekleşen programda, birinciyi seçmek için görevlendirilen jüri seçim konusunda zorlandı. Yarışma vesilesiyle yapılan aşureler herkes tarafından çok beğenildi. Programla alakalı bilgi veren Goncader Başkanı Muazzez Kaçar, “Dernek olarak bayanlara dönük programlar yapmaktayız. Düzenlediğimiz bu programla hem bayan arkadaşlarımızla beraber olma, tanışma ve kaynaşma imkânı bulmuş olduk, hem de aşure yarışması yaptık. Aşure yarışması ile arkadaşlarımızın ne kadar hüner sahibi olduklarını da görmüş olduk. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.“ dedi. Program sonunda, birinci olan aşure sahibine birincilik ödülü verilirken, yapılan aşureler katılımcılarla ikram edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.