Gerekeni yapacağız

Gerekeni yapacağız

Akşehirsporlu Akif Karakuş: Akşehirspor taraftarı, takım için şu anda maddi kaynak içerisine girdiklerini duyuyoruz. Aralarında para topladıkları da oluyor. Onlar için oynayıp sahada gerekeni yapacağız kimsenin hiç şüphesi olmasın

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor'un devre arasında kadrosuna kattığı önemli isimlerden biri olan Akif Karakuş, Merhaba Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Akif Karakuş, takımın yaşadığı maddi imkansızlıklarının kendisini üzdüğünü belirtirirken ellerinden geleni yapmak için var gücüyle savaşacaklarını açıkladı.

BAYA ÜZÜLDÜM

Akşehirspor'un ara transfer döneminde Serik Belediyespor'dan kadrosuna kattığı Akif Karakuş, "Birkaç gündür Aksaray'daydım. Takımımızda maddi imkansızlıkların nüksettiğini öğrendim. Buna baya üzüldüm.  Yönetimimiz olağanüstü genel kurul kararı aldı. Konya'nın en güzide ilçelerinden biri olan Akşehir'de kulübümüze sahip çıkılmaması bizleri üzdü" sözlerini kullandı.

BİZİ GURURLANDIRIYORLAR

Takıma bir tek Akşehirspor Kırmızı-Sokak Taraftar Grubu'nun sahip çıktığını belirten Akif Karakuş, "Akşehirspor taraftarı, başarının en iyisine layık taraftar gruplarından birisi. Akşehirspor, için şu anda gecelerine gündüzlerini katarak maddi kaynak içerisine girdiklerini duyuyoruz. Aralarında para topladıkları da oluyor. Bunlar bizi gururlandırıyor. Onlar için oynayıp sahada gerekeni yapacağız kimsenin hiç şüphesi olmasın" dedi.

ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYORUZ

"Takım olarak iyi oynuyoruz" diyen Akif Karakuş, "Sahada yaşadığımız bazı şanssızlıklar puan kaybına neden oluyor. Bunları telafi edecek güce sahibiz ve telafi edeceğiz. Şu anda topladığımız 21 puanla 10.sırada yer alıyoruz. Alacağımız puanlarla üst sıralara tırmanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Akşehirspor'da sağ kanat mevkiinde görev yapan Akif Karakuş, Akşehirspor formasıyla 5 maça çıkarken 443 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.