'Gençlik üzerinden siyaset yapmayın'

'Gençlik üzerinden siyaset yapmayın'

Demokrat Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Yılmaz ve teşkilat yöneticileri, parti binasında basın toplantısı düzenledi

Toplantıda konuşan Karatay İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz Türkiye’nin gündeminin sürekli değiştirildiğini ve partilerin gençler üzerinden siyaset yaptığını belirterek, “Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP)  dindar nesil yetiştireceğiz diyor. Cumhuriyet Halk partisi de, ‘biz Cumhuriyetçi nesil yetiştireceğiz’ diyor. Allah aşkına ne var bizim gençliğimizin halinde. Bakın üniversite öğrencilerimize hepsi pırıl pırıl gençler. Bunların üzerinden siyaset yapmayın” dedi.  Kendi yetiştirmek istedikleri gençliği de anlatan Yılmaz, “Biz vatanını satmayan, bayrağını indirmeyen, ezanını susturmayan, Allah’tan korkan, kuldan utanan bir geçlik yetiştireceğiz. Bizim istediğimiz bu şekilde bir gençlik ” diye konuştu.
“İktidar ve muhalefet partisi bizleri darbe öncesi günlere götürecek” diyen Yılmaz, “Açıyorsunuz televizyonu biri dindar geçlik, diğeri Cumhuriyetçi gençlik yetiştireceğiz diyor. Bu yüzden haberler izlenmez hale geldi. 80 öncesi darbe olmadan sağcı-solcu tartışmaları vardı. Gençler, ‘ben sağcıyım sen solcusun’ diye birbirini kırdı. Kardeş kardeşi öldürdü.  Şimdi de dindar ve Cumhuriyetçi gençlik tartışmaları var. Bu tartışmadan kim yararlanacak yine dış güçler yararlanacak” dedi. Memur ve çiftçinin durumuna da değinen Yılmaz şunları söyledi: “Gündemde İntibak Yasası vardı. Emeklilerimizin umudu suya düştü. Üstü kapatıldı. Memurlar ve sendikalılar 3 aydır maaş farkı alamıyorlar. Çiftçi kan ağlıyor, çiftçiye destekleme kredileri verilmedi. Adam evine ekmek götüremiyor. Çiftçinin yüzde 80’ni şu anda bankalarda hacizli durumda. AK Parti milleti kandırıyor. Milletin sesini kesmek için her elinden geleni yapıyor. Ulusal medyalar da buna hiç sesini çıkarmıyor.”
MUSTAFA ÖZÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.